Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

e1: Flash-synkroniseringshastighet

G knapp U A Meny for egendefinerte innstillinger

Velg blitssynkroniseringshastighet.

Alternativ Beskrivelse
[ 1/250 s (Auto FP) ]

Blitssynkroniseringshastighet er satt til ¹⁄₂₅₀ eller ¹⁄₂₀₀ s. Med kompatible blitsenheter vil automatisk FP-høyhastighetssynkronisering aktiveres automatisk ved lukkerhastigheter høyere enn ¹⁄₂₅₀ eller ¹⁄₂₀₀ s.

  • I modus P og A vil automatisk FP høyhastighetssynkronisering aktiveres hvis den faktiske lukkerhastigheten er raskere enn ¹⁄₂₅₀ eller ¹⁄₂₀₀ s. Hvis blitsen støtter automatisk FP høyhastighetssynkronisering, kan kameraet velge lukkerhastigheter så raske som ¹⁄₈₀₀₀ s.
  • I modusene S og M kan brukeren velge lukkerhastigheter så raske som ¹⁄₈₀₀₀ s ved bruk av blitsenheter som støtter automatisk FP høyhastighetssynkronisering.
[ 1/200 s (Auto FP) ]
[ 1/200 s ] Blitssynkroniseringshastighet satt til valgt verdi, som kan være fra ¹⁄₂₀₀ til ¹⁄₆₀ s.
[ 1/160 s ]
[ 1/125 s ]
[ 1/100 s ]
[ 1/80 s ]
[ 1/60 s ]

Forsiktig: Auto FP High-Speed Sync

Avhengig av lukkerhastigheten kan horisontale linjer vises i bilder tatt med automatisk FP høyhastighetssynkronisering når [ 1/250 s (Auto FP) ] eller [ 1/200 s (Auto FP) ] er valgt. Denne effekten kan dempes ved:

  • velge en langsommere lukkerhastighet eller
  • justere blitseffekten.

Auto FP High-Speed Sync

Automatisk FP høyhastighetssynkronisering gjør at blitsen kan brukes ved lukkerhastigheter så raske som ¹⁄₈₀₀₀ s. Når [ 1/250 s (Auto FP) ] eller [ 1/200 s (Auto FP) ] er valgt, aktiverer kameraet automatisk FP høyhastighetssynkronisering ved lukkerhastigheter som er raskere enn blitssynkroniseringshastigheten. Dette gjør det mulig å velge maksimal blenderåpning for redusert dybdeskarphet selv når motivet er motlys i sterkt sollys.