Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Nytt: Slow-motion-videoer

[ 1920×1080; 30p × 4 (sakte film) ], [ 1920×1080; 25p × 4 (sakte film) ], og [ 1920×1080; 24p × 5 (sakte film) ] er lagt til alternativene som er tilgjengelige for [ Bildestørrelse/bildehastighet ] når [ H.264 8-bit (MP4) ] er valgt for [ Videofiltype ] i videoopptaksmenyen. Disse alternativene brukes til å ta opp sakte filmer .

 • Videoer tatt med [ 1920×1080; 30p ×4 (sakte film) ], for eksempel, tas opp med en bildefrekvens på 120p og spilles av med en hastighet på 30p. Det tar rundt 10 sekunder med opptak å produsere omtrent 40 sekunder med opptak. Slow-motion-videoer kan brukes til å se viktige øyeblikk i sport og andre kortvarige begivenheter i sakte film.

 • Lyden er ikke tatt opp.
 • Hvis du velger [ DX ] for [ Velg bildeområde ] eller monterer et DX objektiv på kameraet, øker den tilsynelatende brennvidden med omtrent 2,3× sammenlignet med FX -format.
 • Egendefinert innstilling g11 [ Utvidede lukkerhastigheter (modus M) ] er deaktivert.
 • Opptaks- og avspillingshastigheter vises nedenfor.

  Rammestørrelse/bildehastighet Rate rammer leses ved * Rate frames tas opp/spilles av ved *
  [ 1920×1080; 30p × 4 (sakte film) ] 120p 30 s
  [ 1920×1080; 25p × 4 (sakte film) ] 100p 25p
  [ 1920×1080; 24p × 5 (sakte film) ] 120p 24p

  Faktisk bildefrekvens er 119,88 fps for verdier oppført som 120p, 29,97 fps for verdier oppført som 30p, og 23,976 fps for verdier oppført som 24p.

 • Gjennomsnittlig bithastighet er 30 Mbps.
 • Maksimal opptakstid er omtrent tre minutter.

Forsiktig: Ta opp videoer i sakte film

 • Funksjoner som ikke kan brukes under sakte videoopptak inkluderer:
  • flimmerreduksjon,
  • elektronisk VR, og
  • tidskodeutgang.
 • Når du tar opp via HDMI utgang til en ekstern opptaker, vil video bli tatt opp med opprinnelig hastighet, ikke i sakte film.