Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Programvare

Følgende Nikon programvare kan brukes med kameraet. For mer informasjon, besøk Nikon -nettstedet for ditt land eller din region.

Programvare til datamaskin

Nikon dataprogramvare er tilgjengelig fra Nikon Download Center. Sjekk versjonen og systemkravene, og sørg for å laste ned den nyeste versjonen.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

 • Camera Control Pro 2 (tilgjengelig for kjøp): Fjernstyr kameraet fra en datamaskin for å ta opp bilder og videoer og lagre dem direkte på datamaskinens harddisk.
 • NX Tether : Brukes for tilkoblet fotografering når kameraet er koblet til en datamaskin. Eksponering, hvitbalanse og andre kamerainnstillinger kan justeres eksternt ved hjelp av kontrollene på dataskjermen.
 • NX Studio * : Se og rediger bilder og videoer tatt med Nikon digitalkameraer. NX Studio kan brukes til å finjustere filer i Nikon unike NEF /NRW ( RAW )-format og konvertere dem til JPEG , TIFF eller HEIF ( NEF / RAW -behandling). Den støtter ikke bare NEF /NRW ( RAW )-bilder, men også JPEG , TIFF- og HEIF-bilder tatt med Nikon digitalkameraer for oppgaver som redigering av tonekurver og forbedring av lysstyrke og kontrast.

  Eksisterende brukere bør sørge for å laste ned den nyeste versjonen, siden tidligere versjoner kanskje ikke kan laste ned bilder fra kameraet eller åpne NEF ( RAW ) bilder.

 • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility er nødvendig hvis kameraet skal kobles til et nettverk. Par kameraet med datamaskinen og last ned bilder over et trådløst eller Ethernet-nettverk.
 • Webcam Utility : Webcam Utility lar deg bruke kameraet som et webkamera når det er koblet til datamaskinen via USB . Kameraet vil vises som " Webcam Utility " i apper for nettkonferanser. Hvis du velger " Webcam Utility ", konverteres kameraet til et webkamera. For informasjon om kompatible kameraer, systemkrav og bruk av Webcam Utility , samt om forholdsregler som må følges under bruk, se Webcam Utility siden i Nikon Download Center.
Apper for smarttelefon (nettbrett).

Apper for smarttelefon (nettbrett) er tilgjengelig fra Apple App Store ® og på Google Play ™. For den nyeste informasjonen om appene våre, besøk Nikon -nettstedet.

 • SnapBridge : Last ned bilder og videoer fra kameraet til smartenheten din via en trådløs tilkobling.
 • NX MobileAir * (tilbyr kjøp i app): Importer bilder fra et kamera koblet til smartenheten din via USB og last dem opp trådløst til en FTP-server.

  Støttede funksjoner og operativsystemer varierer etter land og region.