Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

USB strømforsyning

G -knapp U B oppsettsmeny

Velg om kameraet skal hente strøm fra enheter koblet til via USB Power Delivery-kontakten. USB strømforsyning gjør at kameraet kan brukes samtidig som det begrenser forbruket på batteriet.

Alternativ Beskrivelse
[ ] Kameraet henter strøm fra tilkoblede enheter mens det er på. Tilkoblede enheter vil også levere strøm når kameraet er slått av hvis Bluetooth opplasting pågår eller minnekorttilgangslampen lyser.
[ AV ] Kameraet trekker ikke strøm fra tilkoblede enheter på noe tidspunkt.
 • USB strømforsyning er tilgjengelig fra:

  • datamaskiner med innebygde Type C USB porter (krever en UC-E25 USB kabel, tilgjengelig separat),
  • valgfrie EH-7P ladeadaptere, og
  • valgfrie EH‑8P AC-adaptere (krever en UC‑E25 USB kabel, tilgjengelig separat).
 • Kameraet får kun strøm når batteriet er satt inn.
 • USB strømforsyning er tilgjengelig når kabelen er koblet til kameraets USB strømforsyningskontakt. Kameraet vil ikke trekke strøm fra enheter som er koblet til via USB datakontakten.

 • Et USB strømforsyningsikon vises i opptaksdisplayet og kontrollpanelet når kameraet får strøm fra en ekstern kilde.

Datamaskin USB strømforsyning

 • Før du bruker en datamaskin til å forsyne kameraet med strøm, må du kontrollere at datamaskinen er utstyrt med en Type C USB kontakt. Bruk en valgfri UC-E25 USB kabel med Type C-kontakter i begge ender for å koble kameraet til datamaskinen.
 • Avhengig av modell og produktspesifikasjoner vil noen datamaskiner ikke levere strøm til kameraet.

"Strømlevering" kontra "lading"

Strømforsyningen for kameraoperasjoner omtales som "strømforsyning", mens begrepet "lading" brukes når det bare tilføres strøm for å lade kamerabatteriet. Forholdene under hvilke strømmen som leveres av eksterne enheter brukes til å drive kameraet eller lade batteriet, er vist nedenfor.

Alternativ valgt for [ USB strømlevering ] Strømbryteren Ekstern strømkilde brukt til
[ ] På (standby-timer aktiv) 1 Kraftlevering
På (standby-timer av) Lading 2
Av Lading 2
[ AV ] På (standby-timer aktiv) 1
På (standby-timer av) Lading 2
Av Lading 2

Inkluderer tilfeller der strømbryteren er i "OFF"-posisjon, men Bluetooth opplasting pågår eller minnekorttilgangslampen lyser.

EN-EL15c- og EN-EL15b-batterier som er satt inn i kameraet, lades når kameraet er koblet til en valgfri EH-7P-ladeadapter, EH-8P-vekselstrømadapter eller en datamaskin (merk at tilkoblinger til datamaskiner eller EH-8P krever en UC-E25 USB kabel, tilgjengelig separat).