Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

ATOMOS AirGlu BT-alternativer

G -knapp U F nettverksmeny

Administrer trådløse Bluetooth tilkoblinger mellom kameraet og Atomos UltraSync BLUE AirGlu-tilbehør.

 • UltraSync BLUE kan brukes for samtidige trådløse tilkoblinger til flere kompatible kameraer eller lydopptakere. Tidskoder overføres til de tilkoblede enhetene fra UltraSync BLUE, og synkroniserer tidskoder selv på tvers av enheter fra en blanding av produsenter. For informasjon om maksimalt antall samtidige tilkoblinger, se Atomos nettstedet.
Alternativ Beskrivelse
[ Koble til ATOMOS AirGlu BT ] Etabler en trådløs Bluetooth tilkobling til en tidligere sammenkoblet UltraSync BLUE.
[ Lagre ATOMOS AirGlu BT-paringsinformasjon ]

Par kameraet med UltraSync BLUE.

 • Kameranavnet vil vises på kameramonitoren.
 • Bruk kontrollene på UltraSync BLUE for å pare den med kameraet. For mer informasjon, se dokumentasjonen for UltraSync BLUE.
[ Slett ATOMOS AirGlu BT paringsinformasjon ] Avslutt den trådløse forbindelsen mellom kameraet og UltraSync BLUE.
[ Kamera ] Velg navnet som kameraet er oppført under på UltraSync BLUE.
 • Etter å ha opprettet en trådløs tilkobling til UltraSync BLUE, velg [ ] eller [ På (med HDMI utgang) ] for [ Tidskode ] > [ Ta opp tidskoder ] i videoopptaksmenyen for å begynne å motta tidskoder. Tidskodene vises i kameraets opptaksskjerm.
 • Hvis ingen tidskode mottas, vil opptaksskjermen vise "--:--:--:--" (eller "00:00:00:00" når en ekstern enhet er koblet til via HDMI ). Ingen tidskoder vil bli registrert hvis filmingen påbegynnes på dette stadiet.

Forsiktig: Bruke UltraSync BLÅ

 • Tidskoder vil ikke bli tatt opp hvis [ H.264 8-bit (MP4) ] er valgt for [ Videofiltype ] i videoopptaksmenyen.
 • UltraSync BLUE lar brukere velge bildefrekvens. Hvis verdien ikke stemmer overens med den som er valgt med kameraet, vil ikke tidskoder bli tatt opp eller sendt ut via HDMI . Tilpass bildefrekvensen for UltraSync BLUE til videoopptakets bildefrekvens som følger:

  Videoopptak bildefrekvens UltraSync BLÅ bildefrekvens
  120p, 60p, 30p 29,97 fps, 29,97 fps DF
  100p, 50p, 25p 25 fps
  24p 23,98 fps
  • Velg 29,97 fps DF for drop-frame-opptak.
  • Se dokumentasjonen for UltraSync BLUE for informasjon om valg av bildefrekvens.
 • Alternativene som er valgt for [ Timecode ] > [ Count-up method ], [ Timecode origin ] og [ Drop frame ] i videoopptaksmenyen kan ikke endres mens kameraet har en trådløs tilkobling til UltraSync BLUE.
 • Hvis kameraet mister den trådløse forbindelsen til UltraSync BLUE mens filming pågår, vil det fortsette å ta opp tidskoder til slutten av det gjeldende bildet, selv om tidskoden som vises i opptaksdisplayet vil bytte til "--:-- :--:--“ ca. 60 sekunder etter at forbindelsen ble brutt. Tidskoden vil dukke opp igjen når den trådløse forbindelsen til UltraSync BLUE gjenopprettes.
 • Den trådløse tilkoblingen til UltraSync BLUE vil avsluttes når kameraet slås av eller standby-timeren utløper. Vi anbefaler å velge [ Ingen grense ] for egendefinert innstilling c3 [ Forsinkelse av strøm av ] > [ Standby-timer ].