Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Tidskode

G knapp U 1 videoopptaksmeny

Velg om du vil ta opp tidskoder som gir time, minutt, sekund og bildenummer for hvert bilde når du tar opp videoer. Tidskoder er ikke inkludert i videoer tatt med [ H.264 8-bit (MP4) ] valgt for [ Videofiltype ] i videoopptaksmenyen.

Alternativ Beskrivelse
[ Ta opp tidskoder ]
 • [ ]: Ta opp tidskoder. Tidskoden vises i opptaksdisplayet.
 • [ På (med HDMI utgang) ]: Tidskoder vil bli inkludert med opptak som er lagret på eksterne opptakere koblet til kameraet via en HDMI kabel. Kameraet støtter Atomos SHOGUN , NINJA og SUMO -serien Monitor-opptakere.
 • [ Av ]: Tidskoder registreres ikke.
[ Opptellingsmetode ]
 • [ Record run ]: Tidskoder økes bare mens opptak pågår.
 • [ Fritt løp ]: Tidskoder økes kontinuerlig. Tidskoder fortsetter å økes mens kameraet er av.
[ Tidskode opprinnelse ]
 • [ Tilbakestill ]: Tilbakestill tidskoden til 00:00:00.00.
 • [ Tilbakestill med fjernkontroll ]: Tidskoden kan tilbakestilles ved å trykke på utløserknappen på en valgfri WR-T10 trådløs fjernkontroll ( 0 'Tilbakestill med fjernkontroll' ).
 • [ Angi manuelt ]: Angi time-, minutt-, sekund- og bildenummer manuelt.
 • [ Current time ]: Still inn tidskoden til gjeldende tid som rapportert av kameraklokken. Før du fortsetter, velg [ Tidssone og dato ] i oppsettmenyen og sørg for at kameraklokken er stilt inn på riktig klokkeslett og dato.
[ Slippramme ] Velg [ ON ] for å kompensere for avvik mellom antall bilder og den faktiske opptakstiden ved bildefrekvenser på 30 og 60 fps.

Forsiktig: HDMI enheter

Hvis du velger [ På (med HDMI utgang) ] for [ Ta opp tidskoder ] kan det forstyrre opptakene til HDMI enheter.

"Tilbakestill ved hjelp av fjernkontroll"

Dette alternativet lar tidskoden tilbakestilles ved å trykke på utløserknappen på en valgfri WR-T10 sammenkoblet med en valgfri WR-R11a eller WR-R10 trådløs fjernkontroll koblet til kameraet.

 • Hvis du velger [ Tilbakestill med fjernkontroll ] vises en dialogboks for tilbakestilling av tidskode. Trykk på utløserknappen på WR-T10 for å tilbakestille tidskoden.

 • Ved å kombinere en enkelt WR-T10 med flere trådløse WR-R11a / WR-R10 fjernkontroller kan tidskodene for flere kameraer tilbakestilles samtidig med et enkelt trykk på WR-T10 utløserknapp. Tidskodene for flere kameraer kan dermed synkroniseres, noe som gjør redigeringen enklere.

Dialogboksen for tilbakestilling av tidskode

Ved å trykke kameraets utløserknapp helt ned mens dialogboksen for tilbakestilling av tidskode vises, tilbakestilles tidskoden. Ingen bilder vil bli tatt.