Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Bilde Dust Off Ref Foto

G -knapp U B oppsettsmeny

Innhent referansedata for alternativet Image Dust Off i NX Studio . Image Dust Off behandler NEF ( RAW )-bilder for å dempe effekter forårsaket av støv som fester seg til fronten av kameraets bildesensor. For mer informasjon, se NX Studio elektroniske hjelp.

Innhenting av bildestøvav-referansedata

Før du henter inn Image Dust Off-referansedata, velg fotomodus ved å dreie foto-/videovelgeren til C .

 1. Velg et startalternativ.

  • Marker [ Start ] og trykk på J for umiddelbart å vise dialogboksen [ Image Dust Off ref photo ].

  • Marker [ Rengjør sensor og start deretter ] og trykk på J for å rense bildebrikken før du starter. Dialogboksen [ Image Dust Off ref photo ] vil vises når bildesensorrengjøringen er fullført.
  • For å avslutte uten å hente Image Dust Off-referansedata, trykk på G .

 2. Med objektivet omtrent ti centimeter (fire tommer) fra et godt opplyst, hvitt objekt uten funksjoner, rammer du inn objektet slik at det fyller skjermen, og trykk deretter utløseren halvveis ned.

  • I autofokusmodus vil fokus automatisk settes til uendelig.
  • I manuell fokusmodus, still fokus til uendelig manuelt.
 3. Trykk utløseren helt ned for å hente Image Dust Off-referansedata.

  • Skjermen slås av når utløserknappen trykkes ned.
  • Hvis referanseobjektet er for lyst eller for mørkt, kan det hende at kameraet ikke er i stand til å innhente Image Dust Off-referansedata, i så fall vil en melding vises og kameraet vil gå tilbake til displayet vist i trinn 1. Velg et annet referanseobjekt og trykk på utløseren igjen.

Forsiktig: Rengjøring av bildesensor

Støv av referansedata registrert før bildesensorrengjøring utføres, kan ikke brukes med bilder tatt etter at bildesensorrengjøring er utført. Velg [ Rengjør sensor og start deretter ] bare hvis referansedataene for bildestøv av ikke vil bli brukt med eksisterende fotografier.

Forsiktig: Innhenting av referansedata for bildestøv

 • Et objektiv i FX -format med en brennvidde på minst 50 mm anbefales.
 • Når du bruker et zoomobjektiv, zoom helt inn.
 • Image Dust Off-data kan ikke hentes når et DX objektiv er festet.
 • De samme referansedataene kan brukes for fotografier tatt med forskjellige objektiver eller med forskjellige blenderåpninger.
 • Referansebilder kan ikke vises ved bruk av datamaskinens bildebehandlingsprogramvare.
 • Et rutemønster vises når referansebilder vises på kameraet.