Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Bærbare ladere (Power Banks)

Bærbare ladere kan brukes til å drive kameraet eller lade kameraets batteri. Tabellen nedenfor viser de bærbare laderne som er testet og godkjent for bruk, sammen med det omtrentlige antallet bilder som kan tas med, og det omtrentlige antallet ganger kamerabatteriet kan lades med hver enhet.

Produsent Modellnummer Antall skudd Antall belastninger *
Anker PowerCore III Elite 25600 87W Ca. 5 ganger så mye som et EN-EL15c-batteri alene Ca. 4

Antall ganger kamerabatteriet (EN-EL15c) kan lades helt opp ved hjelp av en bærbar lader ved full lading.

  • De eneste batteriene som kan lades fra bærbare ladere er EN‑EL15c og EN‑EL15b.
  • Se dokumentasjonen som følger med den bærbare laderen for informasjon om bruk.
  • Bruk en USB kabel med to Type C-kontakter som følger med den bærbare laderen når du bruker enheten til å drive kameraet eller lade kameraets batteri.
  • Koble USB kabelen til kameraets USB Power Delivery-kontakt. Merk at bærbare ladere ikke vil levere strøm når de er koblet til kameraets USB datakontakt.
  • Oppdatert informasjon om bærbare ladere er tilgjengelig på nettsidene til produsentene. Tilgjengeligheten kan variere med land eller region.