Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

g12: Sebramønster

G -knapp U A Custom Settings-meny

Velg om et sebramønster skal brukes til å indikere valgte toneområder i videomodus.

Mønstertoneområde

Velg toneområdet vist av sebramønsteret fra [ Highlights ] eller [ Mid-tones ], eller velg [ Zebra pattern off ] for å slå av sebramønsteret. Høydepunkter og mellomtoner kan defineres ved å bruke henholdsvis [ Høylys terskel ] og [ Mellomtoneområde ].

Mønster

For å aktivere sebravisningen, velg [ Pattern 1 ] eller [ Pattern 2 ].

Mønster 1

Mønster 2

Marker Threshold

Velg lysstyrken som trengs for å utløse sebraskjermen når [ Høydepunkter ] er valgt for [ Mønstertoneområde ].

  • Velg mellom verdier fra 120 til 255. Jo lavere verdi, desto større lysstyrkespekter vil bli vist som høydepunkter.
  • Hvis 255 er valgt, vil displayet kun vise områder som er potensielt overeksponert.

Mellomtoneområde

Velg lysstyrken som trengs for å utløse sebraskjermen når [ Midtoner ] er valgt for [ Mønstertoneområde ].

  • Mellomtoneområdet er definert som en lysstyrke [ Verdi ] og [ Område ] for lysstyrker sentrert rundt den valgte verdien.
  • Trykk på 4 eller 2 for å utheve elementer og trykk på 1 eller 3 for å endre.

Sebra mønster

Hvis både sebraskjermen og fokustopp er aktivert i manuell fokusmodus, vil kun fokustopp aktiveres. For å se sebraskjermen i manuell fokusmodus, velg [ OFF ] for egendefinert innstilling a13 [ Focus peaking ] > [ Focus peaking display ].