Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Funksjoner tilgjengelig med "C" fastvareversjon 2.00

Z 8 Referansehåndbok er for "C" fastvareversjon 1.01 (den nyeste versjonen av Z 8 Referansehåndbok er tilgjengelig fra Nikon Download Center). Dette kapittelet beskriver de nye funksjonene og endringene introdusert med kamera "C" firmware versjon 2.00. De to dokumentene skal leses sammen.

"Fastvareversjon"

For å se kameraets fastvareversjon eller oppdatere kameraets fastvare, velg [ Fastvareversjon ] i oppsettmenyen.

Oppdateringer kan utføres ved hjelp av en datamaskin eller smartenhet.

  • Datamaskin : Sjekk Nikon Download Center for nye versjoner av kameraets fastvare. Informasjon om hvordan du utfører oppdateringer er tilgjengelig via nedlastingssiden for fastvare.

    https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • Smartenhet : Hvis smartenheten har blitt paret med kameraet ved hjelp av SnapBridge -appen, vil appen automatisk varsle deg når oppdateringer blir tilgjengelige, og du kan deretter laste ned oppdateringen til kameraets minnekort via smartenheten. For informasjon om hvordan du utfører oppdateringer, se SnapBridge online-hjelp. Vær oppmerksom på at automatiske varsler kanskje ikke vises på nøyaktig samme tid som oppdateringene gjøres tilgjengelig på Nikon Download Center.