Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Godkjente minnekort

 • Kameraet kan brukes med CFexpress (Type B), XQD , SD, SDHC og SDXC minnekort.
 • UHS‑I og UHS‑II SD-kort støttes.

 • CFexpress- eller XQD -kort med en maksimal dataoverføringshastighet på minst 250 MB/s anbefales for høyhastighets bildefangst +.
 • CFexpress- eller XQD -kort med en maksimal dataoverføringshastighet på minst 45 MB/s (300×), eller UHS Speed Class 3 eller bedre SD-kort, anbefales for videoopptak og avspilling. CFexpress- eller XQD -kort med en maksimal dataoverføringshastighet på minst 250 MB/s, eller UHS Speed Class 3 eller bedre SD-kort med en maksimal dataoverføringshastighet på minst 250 MB/s, anbefales for opptak og avspilling av videoer med en høy rammestørrelse eller -rate. Lavere hastigheter kan føre til at opptak eller avspilling blir avbrutt. Vi anbefaler følgende Type B CFexpress-minnekort, spesielt når [ N-RAW 12-bit (NEV) ] eller [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] er valgt for [ Videofiltype ] i videoopptaksmenyen.

  • Nikon 660 GB MC-CF660G Type B CFexpress-minnekort
  • Nextorage NX-B1PRO-serien Type B VPG400 CFexpress™ minnekort
  • ProGrade Digital Cobalt 1700R-serien minnekort
  • Wise CFX-B PRO-serien minnekort
 • Når du velger kort for bruk i kortlesere, sørg for at de er kompatible med enheten.
 • Kontakt produsenten for informasjon om funksjoner, drift og bruksbegrensninger.