Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Serieavspilling

G -knapp U D avspillingsmeny

Velg alternativer for visning av serier. En "serie" refererer til en enkelt serie med bilder tatt under seriefotografering ( 0 Velge utløsermodus ), behandlet som en gruppe. Ved å behandle bildene i hver serie som en gruppe under avspilling reduseres tiden brukt på å rulle frem og tilbake for å se bilder når antallet bilder tatt med seriefotografering er svært stort.

Undervelger viser første bilde

Alternativ Beskrivelse
[ ] Hopp over alle unntatt det første bildet i hver serie når du blar gjennom bildene ved å vippe undervelgeren til venstre eller høyre. Bilder som ikke er en del av en serie vil ikke bli hoppet over. De individuelle skuddene i hver serie kan sees ved å vippe undervelgeren opp eller ned.
[ AV ] Undervelgeren utfører de samme funksjonene som multivelgeren når den vippes opp, ned, til venstre eller høyre.

Automatisk serieavspilling

Hvis [ ON ] er valgt, vil de gjenværende bildene spilles av automatisk etter at det første bildet i seriebildet har blitt vist på full skjerm i noen sekunder. Avspillingen avsluttes når det siste bildet i seriebildet vises.

Vis serier som enkeltminiatyrbilder

Når [ ] er valgt, vil bare det første bildet i hver serie vises i miniatyrbildelisten. Det første bildet i hver serie vil bli identifisert av et c ikon og en figur som gir det totale antallet bilder i seriebildet.

  • Alle bildene i hver serie vil vises under avspilling på full skjerm.
  • Ved å velge [ ON ] for [ List series as single thumbnails ] får du tilgang til [ Manage series ] i avspilling i -menyen ( 0 Photos ).