Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Formater minnekort

G -knapp U B oppsettsmeny

Formater minnekort. Minnekort som har blitt formatert i en datamaskin eller et annet kamera bør formateres på nytt med dette alternativet før bruk. For å begynne å formatere, velg et minnekortspor og velg [ Ja ]. Merk at formatering sletter alle bilder og andre data på kortet permanent. Før du formaterer, sørg for å ta sikkerhetskopier etter behov.

Forsiktig: Under formatering

Ikke slå av kameraet eller ta ut minnekort før meldingen [ Formaterer minnekort. ] forsvinner fra skjermen.

Format-knappene

Hvis du holder begge formatknappene ( O / Q og S / Q ) inne i over to sekunder, vises en dialogboks som ber deg velge et kort for formatering.

"Ja (fullformat)"

Når du formaterer kompatible CFexpress-minnekort, vil du i stedet for et enkelt [ Ja ] bli presentert med alternativene [ Ja (full format) ] og [ Ja (hurtigformatering) ] etter at du har valgt minnekortsporet.

  • Velg [ Yes (full format) ] for å utføre et fullformat, og slette data fra alle områder av kortet. Dette alternativet anbefales for brukere som ønsker å sikre at all data blir slettet eller som føler at hastigheten kameraet leser fra og skriver til kortet har gått ned og ønsker å forbedre dataoverføringshastighetene.
  • For å formatere kortet med den eksisterende formateringsmetoden, velg [ Ja (hurtigformatering) ].

Forsiktig: Fullformat

Et fullformat tar lengre tid enn et hurtigformat.

"Quick Format" versus "Full Format"

Et raskt format overskriver bare filsysteminformasjonen, og lar de faktiske fildataene være intakte. I motsetning til dette sletter all data ved å utføre et fullformatering på et CFexpress-minnekort. Vi anbefaler å fullformatere CFexpress-minnekort før avhending eller overføring av eierskap.