Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Støtte for Power Zoom

Kameraet støtter nå powerzoom for bruk med powerzoomobjektiver (PZ). I tillegg til å bruke objektivets zoomring, har du nå muligheten til å zoome kraftzoomobjektiver festet til kameraet inn og ut ved hjelp av kamerakontroller ("power zoom").

Ny egendefinert innstilling: f12 " Tilordne Power Zoom-knapper

Velg om X og W ( Q )-knappene kan brukes til motorzoom under stillbilder når et motorzoomobjektiv er festet.

Alternativ Beskrivelse
[ Bruk x / w knappene ] Ved å velge [ ON ] kan X og W ( Q )-knappene brukes for motorzoom.
[ Power zoom hastighet ] Velg hastigheten som motorzoomobjektiver kan zoomes inn og ut med ved hjelp av knappene.

Ny egendefinert innstilling: g9 "Tilordne strømzoomknapper"

Velg om X og W ( Q )-knappene kan brukes for motorzoom under videoopptak når et motorzoomobjektiv er festet.

Alternativ Beskrivelse
[ Bruk x / w knappene ] Ved å velge [ ON ] kan X og W ( Q )-knappene brukes for motorzoom.
[ Power zoom hastighet ]

Velg hastigheten som motorzoomobjektiver kan zoomes inn og ut med ved hjelp av knappene; om ønskelig kan du velge én hastighet for bruk under opptak og en annen for før- og etteropptak.

  • Merk at lydene som produseres av objektivet kan være hørbare i opptak som tas opp under zoom. Effekten kan dempes ved å velge en lavere zoomhastighet.

Tilordne Power Zoom til kamerakontroller

Motorzoom-rollen kan tildeles kamerakontroller ved å bruke alternativer som nylig er lagt til Egendefinerte innstillinger f2 [ Egendefinerte kontroller (fotografering) ] og g2 [ Egendefinerte kontroller ]. Denne rollen kan tildeles til Fn1- og Fn2- knappene ( 0 Nye alternativer for egendefinerte innstillinger f2 "Egendefinerte kontroller (opptak)" og g2 "Egendefinerte kontroller" ).

Nytt menyelement for oppsett: " Lagre zoomposisjon (PZ-objektiver)

Hvis [ ON ] er valgt når et motorzoomobjektiv (PZ) er festet, vil kameraet lagre gjeldende zoomposisjon når den slås av og gjenopprette den neste gang den slås på. Merk at dette øker kameraets oppstartstid.

Brennviddeskjermen

Objektivets brennvidde vises i opptaksdisplayet når et motorzoomobjektiv er montert.