Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Før du kontakter kundestøtte

Du kan kanskje løse eventuelle problemer med kameraet ved å følge trinnene nedenfor. Sjekk denne listen før du kontakter forhandleren eller Nikon autorisert servicerepresentant.

1

Sjekk listen over vanlige problemer.

Vanlige problemer og løsninger er oppført i følgende avsnitt:

2

Slå av kameraet og ta ut batteriet, vent deretter et minutt, sett inn batteriet igjen og slå på kameraet.

Kameraet kan fortsette å skrive data til minnekortet etter fotografering. Vent minst ett minutt før du tar ut batteriet.

3

Søk på Nikon nettsteder.

4

Rådfør deg med en Nikon -autorisert servicerepresentant.

Gjenoppretter standardinnstillinger

  • Avhengig av gjeldende innstillinger kan enkelte menyelementer og andre funksjoner være utilgjengelige. For å få tilgang til menyelementer som er nedtonet eller funksjoner som på annen måte er utilgjengelige, prøv å gjenopprette standardinnstillingene ved å bruke [ Tilbakestill alle innstillinger ]-elementet i oppsettmenyen.
  • Vær imidlertid oppmerksom på at profiler for trådløse nettverk, informasjon om opphavsrett og andre brukergenererte oppføringer også tilbakestilles. Etter tilbakestilling kan ikke innstillingene gjenopprettes.