Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

f1: Tilpass i -menyen

G -knapp U A Custom Settings-meny

Velg elementene som er oppført i i menyen som vises når i knappen trykkes i fotomodus.

Vis minnekortinformasjon

Se sporet som er valgt som destinasjon for nye bilder og alternativene som brukes til å ta bilder når to minnekort er satt inn. Dette alternativet kan brukes til å vise, men ikke til å endre det valgte alternativet.

  • Alternativene som brukes til å ta opp bilder når to minnekort er satt inn, kan velges ved å bruke [ Sekundær sporfunksjon ] i fotoopptaksmenyen.

Zoom med delt skjerm

Hvis [ Delt skjermvisningszoom ] er tilordnet i i menyen, kan du velge [ Delt skjermvisningszoom ] for å zoome inn på to områder som er horisontalt justert, men som er i forskjellige deler av rammen (zoom med delt skjermvisning) ). Plasseringene til områdene er angitt med de to rammene ( r ) i navigasjonsvinduet nederst til høyre på skjermen.

  • Ved å zoome inn samtidig på to vidt adskilte, men horisontalt justerte områder av rammen, blir det lettere å planere bilder av bygninger eller andre brede objekter.
  • Bruk X og W knappene ( Q ) for å zoome inn og ut.
  • Trykk på 4 eller 2 for å rulle det valgte området til venstre eller høyre. Bruk J knappen for å bytte mellom de to områdene.
  • Trykk på 1 eller 3 for å rulle begge områdene opp eller ned samtidig.
  • For å fokusere på motivet i midten av det valgte området, trykker du utløseren halvveis ned.
  • For å avslutte zoom med delt skjerm, trykk på i knappen.

MB-N12 Info

Se informasjon om batteriene i valgfrie MB-N12-batteripakker festet til kameraet ( 0 Kontrollere batterinivået i MB-N12 ).