Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

d8: Visningsmodus (Foto Lv)

G -knapp U A Custom Settings-meny

Velg om kameraet justerer forhåndsvisningen i søkeren eller skjermen for å gjenspeile hvordan opptaksinnstillingene vil påvirke fargetonen og lysstyrken til det endelige bildet. Uansett hvilket alternativ som er valgt, er effekten av kamerainnstillinger alltid synlig i videomodus.

Alternativ Beskrivelse
V [ Vis effekter av innstillinger ]

Effektene av hvitbalanse, bildekontroller, eksponeringskompensasjon og andre innstillinger som påvirker farge og eksponering er synlige i opptaksdisplayet. Hvis du trykker på 2 når [ Vis effekter av innstillinger ] er uthevet, vises alternativene [ Alltid ] og [ Bare når blits ikke brukes ].

 • [ Alltid ]: Effektene av innstillinger er også synlige når en blits er festet og klar til å avfyres.

  • Denne innstillingen anbefales når skjermen brukes til å justere bakgrunnseksponeringen.
  • Hovedmotivet kan virke mørkt i opptaksdisplayet.
  • Lysstyrken til motivet som vises i opptaksskjermen kan avvike fra det faktiske motivet hvis TTL er valgt for blitskontrollmodus med [ ] valgt for [ ISO-følsomhetsinnstillinger ] > [ Auto ISO-følsomhetskontroll ] i fotoopptaksmenyen.
 • [ Bare når blits ikke brukes ]: Skjermens lysstyrke justeres for enkel visning (i henhold til [ Juster for enkel visning ]) når en blits er festet og klar til å avfyres. Effektene av innstillinger på farger er synlige uansett.
 • V vises i opptaksdisplayet.
W [ Juster for enkel visning ]

Effektene av endringer i innstillinger som hvitbalanse, bildekontroller og eksponeringskompensasjon er ikke synlige i opptaksdisplayet. Hvis du trykker på 2 når [ Juster for enkel visning ] er uthevet, vises alternativene [ Auto ] og [ Custom ].

 • [ Auto ]: Farge, lysstyrke og andre innstillinger justeres for enkel visning under lengre tids bruk.
 • [ Egendefinert ]: Trykk på 2 for å gjøre individuelle justeringer av [ Hvitbalanse ], [ Still inn Picture Control ] og [ Lysere skygger ].

  • [ Hvitbalanse ]: Velg mellom [ Forhåndsvis gjeldende innstilling ], [ Auto ] og [ Velg fargetemperatur ]. Velg [ Velg fargetemperatur ] for å velge fargetemperaturen for opptaksvisningen.
  • [ Angi Picture Control ]: Velg mellom [ Forhåndsvis gjeldende innstilling ] og [ Juster for enkel visning ].
  • [ Brighten shadows ]: Velg om eller hvor mye kameraet lyser opp skygger (mørke områder) på skjermen; de tilgjengelige alternativene er [ Av ], [ +1 ], [ +2 ] og [ +3 ]. Jo høyere verdi, jo større effekt.
 • W vises i opptaksdisplayet.