Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Alternativer for talememo

G -knapp U B oppsettsmeny

Juster innstillinger for talememoer ( 0 Spille inn talememoer , spille av talememoer ).

Stemmememokontroll

Velg oppførselen til kontroller som [ Talememo ] er tilordnet til via egendefinert innstilling f3 [ Egendefinerte kontroller (avspilling) ].

Alternativ Beskrivelse
3 [ Trykk og hold ] Talememoer på opptil 60 sekunder kan tas opp mens kontrollen trykkes inn.
4 [ Trykk for å starte/stoppe ] Opptaket begynner når kontrollen trykkes inn og avsluttes etter ca. 60 sekunder eller når kontrollen trykkes en gang til.

Lydutgang (avspilling)

Velg enheten som brukes for avspilling av talememo.

Alternativ Beskrivelse
5 [ Høyttaler/hodetelefoner ]

Talememoer spilles av over hodetelefoner (hvis tilkoblet) eller kameraets innebygde høyttaler.

  • Trykk på 1 eller 3 for å velge et volum mellom [ 1 ] og [ 15 ].
  • Trykk J for å lagre endringer og avslutte.

7 [HDMI] Talememoer sendes ut til HDMI terminalen med et fast volum.
6 [ Av ] Talememoer kan ikke spilles av selv ved å bruke kontroller som [ Talememo ] er tilordnet til via egendefinert innstilling f3 [ Egendefinerte kontroller (avspilling) ]. 2 ikoner vises når fotografier som det finnes notater for, vises på skjermen.