Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Automatisk temperaturutkobling

G -knapp U B oppsettsmeny

Nivået som kameraet vil slå seg av automatisk når den interne temperaturen stiger, kan velges fra [ Standard ] og [ High ].

  • Når [ Standard ] er valgt, vil kameraet først vise et J og deretter et K ikon når den interne temperaturen stiger, og bytte til en nedtellingstidtaker hvis temperaturen øker ytterligere.
  • Når [ Høy ] er valgt, vil kameraet vise J , K og M -ikonene når den interne temperaturen stiger, og bytter til en nedtellingstidtaker hvis temperaturen øker ytterligere.
  • Når nedtellingstidtakeren når null, slås kameraet av automatisk og ytterligere fotografering avbrytes.

Forsiktig: " Høy "

Selv om valg av [ Høy ] gir deg mer tid før kameraet slår seg av, kan kameraet bli varmt å ta på. Vi anbefaler å bruke et stativ eller annet utstyr for å redusere tiden du bruker på å berøre kameraet.

Forsiktig: Når kameraet er varmt

  • I noen tilfeller kan nedtellingstidtakeren vises i det øyeblikket kameraet slås på, selv når [ Høy ] er valgt.
  • Bildekvaliteten kan falle når kameraet er varmt.
  • Minnekort og batterier som er satt inn i et varmt kamera kan også bli varme. I dette tilfellet må du ikke prøve å fjerne minnekortene eller batteriene umiddelbart, vent i stedet til kameraet er avkjølt.