Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

d3: Alternativer for forhåndsutgivelse

G knapp U A Meny for egendefinerte innstillinger

Velg lengden på serieopptaket fra slutten av minnebufferen når utløserknappen er trykket helt ned og maksimal lengde på serieopptaket mens utløseren er trykket helt ned i høyhastighets bildeopptak +-modus .

  1. Del av buffer registrert på minnekortet ved utgivelse ([ Pre-release burst ])
  2. Bilder tatt etter utgivelse ([ Post-release burst ])
  3. Komplett høyhastighets utbrudd
Alternativ Beskrivelse
[ Forhåndsutgivelsesserie ]

Hvis et annet alternativ enn [ Ingen ] er valgt, vil kameraet buffere bilder mens utløseren trykkes halvveis ned, men bare bildene lagt til bufferen i løpet av de siste n sekundene, der n er verdien valgt for [ Pre- release burst ], vil bli tatt opp på minnekortet når utløseren trykkes helt ned ("Pre-Release Capture").

  • Hvis intervallet mellom at utløserknappen trykkes halvveis ned og den trykkes helt ned er kortere enn den valgte tiden, vil bare bildene som er lagret i bufferen mens knappen ble trykket halvveis bli tatt opp.
[ Serie etter utgivelse ] Velg maksimalt hvor lenge kameraet skal fortsette å ta bilder etter at utløseren er trykket helt ned: [ 1 s ], [ 2 s ], [ 3 s ] eller [ Maks. ]. Opptaket kan fortsette i opptil ca. 4 s når [ Maks. ] er valgt.

Et Y ikon vises i opptaksdisplayet når et annet alternativ enn [ Ingen ] er valgt for [ Forhåndsutgivelsesserie ]. Mens utløseren trykkes halvveis ned, vil en grønn prikk ( I ) vises i ikonet for å vise at bufring pågår.

  • Hvis utløseren trykkes halvveis ned i mer enn ca. 30 sekunder, vil C vises i ikonet og forhåndsutløser vil bli kansellert. Pre-Release Capture kan gjenopptas ved å løfte fingeren fra utløserknappen og deretter trykke den halvveis ned igjen.