Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Mer tid for forhåndsutgivelse

Hvor lang tid kameraet vil fortsette å buffere bilder før det avbryter opptak under Pre-Release Capture-fasen av høyhastighets bildefangst + er økt fra 30 til 300 sekunder.

  • Hvis et annet alternativ enn [ Ingen ] er valgt for egendefinert innstilling d3 [ Alternativer for forhåndsutgivelse ] > [ Pre-release burst ], en grønn prikk ( I ) vil vises i Y ikonet i opptaksdisplayet når utløseren trykkes halvveis ned. Hvis utløseren ikke trykkes helt ned før det har gått ca. 300 sekunder, endres I til C og Pre-Release Capture avbrytes. Ingen forhåndsutløser vil bli tatt opp hvis utløseren trykkes helt ned mens C vises.
  • Avhengig av kamerainnstillingene kan forhåndsutgivelsesopptak avbrytes før 300 sekunder har gått.
  • Y -ikonet vil begynne å blinke ca. 30 sekunder før Pre-Release Capture avbrytes.