Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

f12: Avspilling på full skjerm

G knapp U A Meny for egendefinerte innstillinger

Velg rollen som er tildelt bla opp og ned, eller bla til venstre og høyre under avspilling på full skjerm.

Sveip opp/Sveip ned

Velg operasjonen som skal utføres ved å bla opp eller ned.

Alternativ Beskrivelse
c [ Vurdering ] Gi det gjeldende bildet en forhåndsvalgt vurdering. Rangeringen kan velges ved å trykke på 2 .
K [ Velg for opplasting til datamaskin ] Merk gjeldende bilde for prioritert opplasting til en datamaskin.
N [ Velg for opplasting (FTP) ] Merk gjeldende bilde for prioritert opplasting til en FTP-server.
g [ Beskytt ] Beskytt det gjeldende bildet.
W [ Talememo ] Sveip for å begynne å spille inn et talememo. Hvis det allerede eksisterer et notat for det gjeldende bildet, begynner å bla i stedet avspilling av det eksisterende notatet. Trykk på J for å avslutte opptaket eller avspillingen.
[ Ingen ] Å bla opp eller ned har ingen effekt.
  • Bilder valgt ved å bla opp eller ned når [ Vurdering ], [ Velg for opplasting til datamaskin ], [ Velg for opplasting (FTP) ] eller [ Beskytt ] er angitt med ikoner ( 0 Grunnleggende informasjon ). Merkingen kan fjernes ved å bla igjen i samme retning.

Sveip forover i retning

Velg bevegelsen som brukes for framføring av rammen.

Alternativ Beskrivelse
S [ Venstre←Høyre ] Sveip fra høyre til venstre for å se neste bilde.
T [ Venstre → Høyre ] Sveip fra venstre til høyre for å se neste bilde.