Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Minnekortkapasitet

Tabellen nedenfor viser bufferkapasitet og det omtrentlige antallet bilder som kan lagres på et 660 GB 1 -kort ved forskjellige bildekvaliteter ( 0 Justere bildekvalitet ) og størrelser ( 0 Velge en bildestørrelse ) med [ FX (36 × 24) ] valgt for [ Velg bildeområde ] og [ SDR ] valgt for [ Tonemodus ]. Faktisk kapasitet varierer med opptaksforholdene og typen kort.

Bildekvalitet Bildestørrelse Filstørrelse Antall gjenværende eksponeringer 2 Bufferkapasitet 2, 3
NEF ( RAW ), tapsfri kompresjon Ca. 51,6 MB 7300 rammer 81 rammer
NEF ( RAW ), høy effektivitet m Ca. 32,6 MB 17.200 rammer 599 rammer
NEF ( RAW ), høy effektivitet Ca. 21,1 MB 24.200 rammer Over 1000 bilder
JPEG / HEIF fin 4 Stor Ca. 19,0 MB 20.900 rammer Over 1000 bilder 5
Medium Ca. 12,4 MB 35.900 rammer
Liten Ca. 6,7 MB 69.900 rammer
JPEG / HEIF normal 4 Stor Ca. 11,8 MB 41.900 rammer Over 1000 bilder 5
Medium Ca. 7,0 MB 69.900 rammer
Liten Ca. 3,5 MB 139 000 rammer
JPEG / HEIF grunnleggende 4 Stor Ca. 4,0 MB 78.600 rammer Over 1000 bilder 5
Medium Ca. 2,7 MB 125 000 rammer
Liten Ca. 1,8 MB 251 000 rammer

Tallene er for et Nikon 660 GB MC-CF660G Type B CFexpress-minnekort (per mars 2023) med et NIKKOR Z 50 mm f/1.8 S-objektiv montert på kameraet.

Antall bilder som kan lagres på minnekortet eller lagres i minnebufferen varierer med scenen som er tatt opp.

Maksimalt antall eksponeringer som kan lagres i minnebufferen ved ISO 100. Kan falle i enkelte situasjoner, inkludert når:

  • et alternativ for optimal komprimering ([ m ]) er valgt for [ Bildekvalitet ] for bilder tatt i JPEG format eller
  • [ ] er valgt for [ Automatisk forvrengningskontroll ].

Tallene forutsetter at et alternativ med størrelsesprioritet (et alternativ som ikke er merket med [ m ]) er valgt for [ Bildekvalitet ]. Hvis du velger et alternativ for optimal komprimering ([ m ]), øker filstørrelsen; antall bilder og bufferkapasitet faller tilsvarende.

Faller når [ HLG ] er valgt for [ Tonemodus ] og [ Large ] er valgt for [ Bildestørrelse ].