Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Nytt: Slow-motion-videor

[ 1920×1080; 30p × 4 (slowmotion) ], [ 1920×1080; 25p × 4 (slowmotion) ], och [ 1920×1080; 24p × 5 (slow-motion) ] har lagts till till de tillgängliga alternativen för [ Bildstorlek/bildhastighet ] när [ H.264 8-bit (MP4) ] är valt för [ Videofiltyp ] i videoinspelningsmenyn. Dessa alternativ används för att spela in slowmotion-videor .

 • Videor tagna med [ 1920×1080; 30p ×4 (slow-motion) ], till exempel, spelas in med en bildhastighet på 120p och spelas upp med en hastighet av 30p. Det tar cirka 10 sekunders inspelning för att producera cirka 40 sekunders film. Slow-motion-videor kan användas för att se avgörande ögonblick inom sport och andra kortvariga händelser i slow motion.

 • Ljud spelas inte in.
 • Om du väljer [ DX ] för [ Välj bildområde ] eller monterar ett DX objektiv på kameran ökar den skenbara brännvidden med cirka 2,3× jämfört med FX -formatet.
 • Anpassad inställning g11 [ Utökade slutartider (läge M) ] är inaktiverad.
 • Inspelnings- och uppspelningshastigheter visas nedan.

  Ramstorlek/bildhastighet Prisramar läses vid * Rate frames spelas in/spelas upp vid *
  [ 1920×1080; 30p × 4 (slowmotion) ] 120p 30p
  [ 1920×1080; 25p × 4 (slow-motion) ] 100p 25p
  [ 1920×1080; 24p × 5 (slow-motion) ] 120p 24p

  Faktisk bildhastighet är 119,88 fps för värden listade som 120p, 29,97 fps för värden listade som 30p och 23,976 fps för värden listade som 24p.

 • Den genomsnittliga bithastigheten är 30 Mbps.
 • Den maximala inspelningstiden är cirka tre minuter.

Varningar: Spela in slowmotion-videor

 • Funktioner som inte kan användas under slowmotion-videoinspelning inkluderar:
  • flimmerreducering,
  • elektronisk VR, och
  • tidskodsutgång.
 • När du spelar in via HDMI utgång till en extern inspelare kommer video att spelas in med originalhastighet, inte i slow motion.