Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

f12: Uppspelning i helskärmsläge

G -knapp U A Meny för anpassade inställningar

Välj rollen som tilldelas snärtningen uppåt och nedåt eller svep åt vänster och höger under uppspelning i helskärmsläge.

Dra uppåt/nedåt

Välj den operation som ska utföras genom att dra uppåt eller nedåt.

Alternativ Beskrivning
c [ Betyg ] Tilldela den aktuella bilden ett förvalt betyg. Betyget kan väljas genom att trycka på 2 .
K [ Välj för uppladdning till dator ] Markera den aktuella bilden för prioriterad uppladdning till en dator.
N [ Välj för uppladdning (FTP) ] Markera den aktuella bilden för prioriterad uppladdning till en FTP-server.
g [ Skydda ] Skydda den aktuella bilden.
W [ Röstmemo ] Svep för att börja spela in ett röstmemo. Om det redan finns ett memo för den aktuella bilden, startar snärtningen istället uppspelningen av det befintliga memo. Tryck på J för att avsluta inspelning eller uppspelning.
[ Ingen ] Att snärta uppåt eller nedåt har ingen effekt.
  • Bilder som valts genom att snärta uppåt eller nedåt när [ Betyg ], [ Välj för uppladdning till dator ], [ Välj för uppladdning (FTP) ] eller [ Skydda ] indikeras med ikoner ( 0 Grundläggande information ). Markeringen kan tas bort genom att snärta igen i samma riktning.

Dra framåt i riktningen

Välj den gest som används för frammatning av bildruta.

Alternativ Beskrivning
S [ Vänster←Höger ] Dra från höger till vänster för att se nästa bild.
T [ Vänster → Höger ] Dra från vänster till höger för att se nästa bild.