Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

f9: Focus Ring Rotation Range

G -knapp U A Meny för anpassade inställningar

Välj hur långt fokus- eller kontrollringarna på objektiv med Z-fäste måste vridas för att gå hela vägen från det minsta fokusavståndet till oändligt.

Alternativ Beskrivning
[ Icke-linjär ] Fokusavståndet ändras mycket när ringen roteras snabbt och med en liten mängd när ringen roteras långsamt, utan hänsyn till hur långt ringen vrids.
[ 90° ]–[ 720° ] Välj hur långt ringen måste vridas för att gå hela vägen från minsta fokusavstånd till oändligt. För att ta fokus från det minsta avståndet till oändligt när t.ex. [ 90° ] är valt, behöver ringen bara vridas 90°. Större värden tillåter finare justeringar.
[ Max. ] För att ta fokus från det minsta fokusavståndet till oändligheten måste du vrida ringen till det maximala avståndet som är tillåtet med nuvarande objektivinställningar.
  • Om objektivet inte stöder val av rotationsområde, kommer [ Fokusringens rotationsområde ] att vara fixerat till [ Icke-linjär ] .