Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Tidskod

G -knapp U 1 videoinspelningsmeny

Välj om du vill spela in tidskoder som ger timme, minut, sekund och bildnummer för varje bildruta när du spelar in videor. Tidskoder ingår inte i videor som spelats in med [ H.264 8-bitars (MP4) ] vald för [ Videofiltyp ] i videoinspelningsmenyn.

Alternativ Beskrivning
[ Spela in tidskoder ]
 • [ ]: Spela in tidskoder. Tidskoden visas i fotograferingsdisplayen.
 • [ På (med HDMI -utgång) ]: Tidskoder kommer att inkluderas i bilder som sparats på externa inspelare som är anslutna till kameran via en HDMI -kabel. Kameran stöder Atomos SHOGUN , NINJA och SUMO -serien Monitor-inspelare.
 • [ Av ]: Tidskoder spelas inte in.
[ Uppräkningsmetod ]
 • [ Record run ]: Tidskoder ökas endast medan inspelning pågår.
 • [ Fri körning ]: Tidskoderna ökas kontinuerligt. Tidkoderna fortsätter att ökas medan kameran är avstängd.
[ Tidskod ursprung ]
 • [ Återställ ]: Återställ tidskoden till 00:00:00.00.
 • [ Återställ med fjärrkontroll ]: Tidskoden kan återställas genom att trycka på avtryckaren på en valfri trådlös WR-T10 fjärrkontroll ( 0 'Återställ med fjärrkontroll') .
 • [ Ange manuellt ]: Ange timme, minut, sekund och bildnummer manuellt.
 • [ Aktuell tid ]: Ställ in tidskoden till den aktuella tiden som rapporterats av kamerans klocka. Innan du fortsätter, välj [ Tidszon och datum ] i inställningsmenyn och se till att kamerans klocka är inställd på rätt tid och datum.
[ Släpp ram ] Välj [ ON ] för att kompensera för avvikelser mellan bildruteantalet och den faktiska inspelningstiden vid bildhastigheter på 30 och 60 fps.

Varning: HDMI enheter

Att välja [ På (med HDMI utgång) ] för [ Spela in tidskoder ] kan störa utmatningen av bilder till HDMI enheter.

"Återställ med fjärrkontrollen"

Med det här alternativet kan tidskoden återställas genom att trycka på avtryckaren på en valfri WR-T10 parad med en valfri WR-R11a eller WR-R10 trådlös fjärrkontroll ansluten till kameran.

 • Om du väljer [ Återställ med fjärrkontroll ] visas en dialogruta för återställning av tidskod. Tryck på avtryckaren på WR-T10 för att återställa tidskoden.

 • Genom att kombinera en enda WR-T10 med flera trådlösa WR-R11a / WR-R10 fjärrkontroller kan tidskoderna för flera kameror återställas samtidigt med ett enda tryck på WR-T10 :s avtryckare. Tidkoderna för flera kameror kan därmed synkroniseras, vilket gör redigeringen enklare.

Dialogrutan för återställning av tidskod

Om du trycker ner kamerans avtryckare hela vägen medan dialogrutan för återställning av tidskod visas återställs tidskoden. Inget foto kommer att tas.