Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

ATOMOS AirGlu BT-tillval

G -knapp U F nätverksmeny

Hantera trådlösa Bluetooth anslutningar mellan kameran och Atomos UltraSync BLUE AirGlu-tillbehör.

 • UltraSync BLUE kan användas för samtidiga trådlösa anslutningar till flera kompatibla kameror eller ljudinspelare. Tidskoder överförs till de anslutna enheterna från UltraSync BLUE, vilket synkroniserar tidskoder även över enheter från en blandning av tillverkare. För information om det maximala antalet samtidiga anslutningar, se Atomos webbplats.
Alternativ Beskrivning
[ Anslut till ATOMOS AirGlu BT ] Upprätta en trådlös Bluetooth anslutning till en tidigare parad UltraSync BLUE.
[ Spara ATOMOS AirGlu BT parningsinformation ]

Para ihop kameran med UltraSync BLUE.

 • Kameranamnet kommer att visas på kameramonitorn.
 • Använd kontrollerna på UltraSync BLUE för att para ihop den med kameran. För mer information, se dokumentationen för UltraSync BLUE.
[ Ta bort ATOMOS AirGlu BT parningsinformation ] Avsluta den trådlösa anslutningen mellan kameran och UltraSync BLUE.
[ Kamera ] Välj det namn som kameran är listad under på UltraSync BLUE.
 • När du har upprättat en trådlös anslutning till UltraSync BLUE väljer du [ ] eller [ På (med HDMI utgång) ] för [ Tidskod ] > [ Spela in tidskoder ] i videoinspelningsmenyn för att börja ta emot tidskoder. Tidskoderna kommer att visas i kamerans fotograferingsdisplay.
 • Om ingen tidskod tas emot kommer fotograferingsskärmen att visa "--:--:--:--" (eller "00:00:00:00" när en extern enhet är ansluten via HDMI ). Inga tidskoder kommer att spelas in om inspelningen påbörjas i detta skede.

Varningar: Använda UltraSync BLUE

 • Tidskoder kommer inte att spelas in om [ H.264 8-bitars (MP4) ] väljs för [ Videofiltyp ] i videoinspelningsmenyn.
 • UltraSync BLUE låter användare välja bildhastighet. Om värdet inte stämmer överens med det som valts med kameran kommer tidskoder inte att spelas in eller matas ut via HDMI . Matcha bildfrekvensen för UltraSync BLUE till videoinspelningens bildfrekvens enligt följande:

  Bildhastighet för videoinspelning UltraSync BLUE bildhastighet
  120p, 60p, 30p 29,97 fps, 29,97 fps DF
  100p, 50p, 25p 25 fps
  24p 23,98 fps
  • Välj 29,97 fps DF för drop-frame-inspelning.
  • Se dokumentationen för UltraSync BLUE för information om hur du väljer bildhastighet.
 • Alternativen som valts för [ Tidskod ] > [ Uppräkningsmetod ], [ Tidskod ursprung ] och [ Drop frame ] i videoinspelningsmenyn kan inte ändras medan kameran har en trådlös anslutning till UltraSync BLUE.
 • Om kameran förlorar den trådlösa anslutningen till UltraSync BLUE medan filmning pågår, kommer den att fortsätta att spela in tidskoder till slutet av den aktuella bilden, även om tidskoden som visas i fotograferingsdisplayen växlar till "--:-- :--:--“ ca 60 sekunder efter att anslutningen bröts. Tidskoden kommer att dyka upp igen när den trådlösa anslutningen till UltraSync BLUE återupprättas.
 • Den trådlösa anslutningen till UltraSync BLUE kommer att avslutas när kameran stängs av eller standby-timern går ut. Vi rekommenderar att du väljer [ Ingen gräns ] för anpassad inställning c3 [ Strömavstängningsfördröjning ] > [ Standbytimer ].