Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Serieuppspelning

G -knapp U D uppspelningsmeny

Välj alternativ för visning av serier. En "serie" hänvisar till en enstaka serie bilder tagna under seriefotografering ( 0 Välja ett utlösningsläge ), behandlad som en grupp. Att behandla bilderna i varje bildserie som en grupp under uppspelning minskar den tid som går åt till att rulla fram och tillbaka för att se bilder när antalet bilder tagna med seriefotografering är mycket stort.

Underväljare visar första bilden

Alternativ Beskrivning
[ ] Hoppa över alla utom den första bilden i varje bildserie när du bläddrar genom bilder genom att luta underväljaren åt vänster eller höger. Bilder som inte är en del av en serie kommer inte att hoppas över. De individuella skotten i varje serie kan ses genom att luta underväljaren uppåt eller nedåt.
[ AV ] Underväljaren utför samma funktioner som multiväljaren när den lutas upp, ned, vänster eller höger.

Automatisk serieuppspelning

Om [ ON ] väljs kommer de återstående bilderna att spelas upp automatiskt efter att den första bilden i seriebilden har visats i helskärm under några sekunder. Uppspelningen avslutas när den sista bilden i seriebilden visas.

Lista serier som enstaka miniatyrer

När [ ON ] är valt, visas endast den första bilden i varje serie i miniatyrlistan. Den första bilden i varje serie kommer att identifieras av en c ikon och en siffra som ger det totala antalet bilder i seriebilden.

  • Alla bilder i varje serie kommer att visas under helskärmsuppspelning.
  • Om du väljer [ ON ] för [ Lista serier som enstaka miniatyrer ] får du tillgång till [ Hantera serier ] i uppspelningsmenyn ( 0 Foton ).