Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

e1: Flash Sync Speed

G -knapp U A Meny för anpassade inställningar

Välj blixtsynkroniseringshastighet.

Alternativ Beskrivning
[ 1/250 s (Auto FP) ]

Blixtsynkroniseringshastigheten är inställd på ¹⁄₂₅₀ eller ¹⁄₂₀₀ s. Med kompatibla blixtenheter kommer automatisk FP-höghastighetssynkronisering att aktiveras automatiskt vid slutartider som är snabbare än ¹⁄₂₅₀ eller ¹⁄₂₀₀ s.

  • I lägena P och A kommer automatisk FP-höghastighetssynkronisering att aktiveras om den faktiska slutartiden är snabbare än ¹⁄₂₅₀ eller ¹⁄₂₀₀ s. Om blixten stöder automatisk FP-höghastighetssynkronisering kan kameran välja slutartider så snabba som ¹⁄₈₀₀₀ s.
  • I lägena S och M kan användaren välja slutartider så snabba som ¹⁄₈₀₀₀ s när man använder blixtenheter som stöder automatisk FP-höghastighetssynkronisering.
[ 1/200 s (Auto FP) ]
[ 1/200 s ] Blixtsynkroniseringshastighet inställd på valt värde, som kan vara från ¹⁄₂₀₀ till ¹⁄₆₀ s.
[ 1/160 s ]
[ 1/125 s ]
[ 1/100 s ]
[ 1/80 s ]
[ 1/60 s ]

Varning: Auto FP High-Speed Sync

Beroende på slutartiden kan horisontella linjer visas i bilder tagna med automatisk FP-höghastighetssynkronisering när [ 1/250 s (Auto FP) ] eller [ 1/200 s (Auto FP) ] är valt. Denna effekt kan mildras genom:

  • välja en längre slutartid eller
  • justering av blixteffekt.

Auto FP High-Speed Sync

Automatisk FP-höghastighetssynkronisering gör att blixten kan användas vid slutartider så snabba som ¹⁄₈₀₀₀ s. När [ 1/250 s (Auto FP) ] eller [ 1/200 s (Auto FP) ] har valts, aktiverar kameran automatiskt automatisk FP-höghastighetssynkronisering vid slutartider som är snabbare än blixtsynkroniseringshastigheten. Detta gör det möjligt att välja maximal bländare för minskat skärpedjup även när motivet är motljus i starkt solljus.