Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Stöd för Power Zoom

Kameran stöder nu powerzoom för användning med powerzoomobjektiv (PZ). Förutom att använda objektivets zoomring har du nu möjlighet att zooma in och ut zoomobjektiv som är fästa på kameran med hjälp av kamerakontroller ("powerzoom").

Ny anpassad inställning: f12 " Tilldela Power Zoom-knappar

Välj om knapparna X och W ( Q ) kan användas för motorzoom under stillbildsfotografering när ett motorzoomobjektiv är monterat.

Alternativ Beskrivning
[ Använd x / w -knapparna ] Om du väljer [ ON ] kan X och W ( Q )-knapparna användas för motorzoom.
[ Power zoom hastighet ] Välj den hastighet med vilken motorzoomobjektiv kan zoomas in och ut med hjälp av knapparna.

Ny anpassad inställning: g9 "Tilldela Power Zoom-knappar"

Välj om knapparna X och W ( Q ) kan användas för motorzoom under videoinspelning när ett motorzoomobjektiv är monterat.

Alternativ Beskrivning
[ Använd x / w -knapparna ] Om du väljer [ ON ] kan X och W ( Q )-knapparna användas för motorzoom.
[ Power zoom hastighet ]

Välj den hastighet med vilken motorzoomobjektiv kan zoomas in och ut med hjälp av knapparna; om så önskas kan du välja en hastighet för användning under inspelning och en annan för för- och efterinspelning.

  • Observera att ljudet som produceras av objektivet kan höras i bilder som spelas in under zoomning. Effekten kan mildras genom att välja en långsammare zoomhastighet.

Tilldela Power Zoom till kamerakontroller

Motorzoomrollen kan tilldelas kamerakontroller med alternativ som nyligen lagts till i Anpassade inställningar f2 [ Anpassade kontroller (fotografering) ] och g2 [ Anpassade kontroller ]. Den här rollen kan tilldelas knapparna Fn1 och Fn2 ( 0 Nya alternativ för anpassade inställningar f2 "Anpassade kontroller (fotografering)" och g2 "Anpassade kontroller" ).

Nytt inställningsmenyalternativ: " Spara zoomposition (PZ-objektiv)

Om [ ON ] väljs när ett motorzoomobjektiv (PZ) är monterat, kommer kameran att spara den aktuella zoompositionen när den stängs av och återställa den nästa gång den slås på. Observera att detta ökar kamerans starttider.

Brännviddsskärmen

Objektivets brännvidd visas i fotograferingsdisplayen när ett motorzoomobjektiv är monterat.