Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Alternativ för röstmemo

G knapp U B inställningsmeny

Justera inställningar för röstmemon ( 0 Spela in röstmemon , Spela röstmemon ) .

Röstmemokontroll

Välj beteendet för kontroller som [ Röstmemo ] har tilldelats via anpassad inställning f3 [ Anpassade kontroller (uppspelning) ].

Alternativ Beskrivning
3 [ Tryck och håll ned ] Röstmemon som är upp till 60 sekunder långa kan spelas in medan reglaget är intryckt.
4 [ Tryck för att starta/stoppa ] Inspelningen börjar när reglaget trycks in och slutar efter cirka 60 sekunder eller när reglaget trycks in en andra gång.

Ljudutgång (uppspelning)

Välj den enhet som används för uppspelning av röstmemo.

Alternativ Beskrivning
5 [ Högtalare/hörlurar ]

Röstmemon spelas upp via hörlurar (om anslutna) eller kamerans inbyggda högtalare.

  • Tryck på 1 eller 3 för att välja en volym mellan [ 1 ] och [ 15 ].
  • Tryck på J för att spara ändringarna och avsluta.

7 [HDMI] Röstmemon matas ut till HDMI uttaget med en fast volym.
6 [ Av ] Röstmemon kan inte spelas ens med kontroller som [ Röstmemo ] har tilldelats via Custom Setting f3 [ Custom controls (playback) ]. 2 ikoner visas när fotografier som det finns memo för visas på monitorn.