Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Ändringar av inställningsmenyn "Kameraljud"-alternativ

Nya alternativ har lagts till i [ Kameraljud ] i inställningsmenyn. Slutarljudsvolymen kan nu ställas in separat från andra elektroniska ljud. Du kan också välja typer av slutarljud.

Alternativ Beskrivning
[ Slutarljud ] Om [ ON ] väljs kommer kameran att avge ett ljud när slutaren släpps.
[ Volym ] Välj volymen för det elektroniska slutarljudet bland totalt fem alternativ.
[ Typ ] Välj mellan 5 typer av slutarljud.
[ pip ]
  • Samma som funktionen [ Beep on/off ] i tidigare versioner av kamerans firmware. Om du väljer [ ] eller [ Av (endast pekkontroller) ] hörs pip när:

    • självutlösaren räknar ner,
    • intervalltimerfotografering, time-lapse-videoinspelning, fokusförskjutning eller pixelskifte slutar,
    • kameran fokuserar i fotoläge (observera att detta inte gäller om AF-C är valt för fokusläge eller om [ Release ] är valt för Custom Setting a2 [ AF-S prioritetsval ]), eller
    • pekkontroller används (men observera att pip inte hörs för pekkontroller om [ Av (endast pekkontroller) ] är valt).
  • Välj [ Off ] för att stänga av ljudet på ljudsignalen.
[ Volym ] Välj mellan tre alternativ för pipvolym.
[ Pitch ] Välj tonhöjd för pipsignalen från [ Hög ] och [ Låg ].