Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Alternativ för trådlös fjärrkontroll (WR).

G knapp U B inställningsmeny

Justera status-LED och länklägesinställningar för trådlösa fjärrkontroller WR-R11a och WR-R10 som tillval. Du kan också välja ett länkläge för anslutning till valfria radiostyrda blixtar som stöder avancerad trådlös belysning.

WR-R10 trådlösa fjärrkontroller

  • En WR-A10-adapter krävs när du använder WR-R10.
  • Se till att den fasta programvaran för WR-R10 har uppdaterats till den senaste versionen (version 3.0 eller senare). Mer information om firmwareuppdateringar finns på Nikon webbplats för ditt område.

LED lampa

Aktivera eller inaktivera statuslamporna på den trådlösa fjärrkontrollen WR-R11a eller WR-R10 som är monterad på kameran. För mer information, se dokumentationen som medföljer den trådlösa fjärrkontrollen.

Länkläge

Välj ett länkläge för trådlösa WR-R11a eller WR-R10 fjärrkontroller monterade på andra kameror eller radiostyrda blixtenheter som stöder avancerad trådlös belysning. Se till att samma läge är valt för de andra enheterna.

Alternativ Beskrivning
[ Parning ]

Kameran ansluter endast till enheter som den tidigare har parats med. Tryck på ihopparningsknappen på den trådlösa fjärrkontrollen som är ansluten till kameran för att para ihop den med andra enheter.

  • Eftersom kameran inte kommer att kommunicera med enheter som den inte har parats med, kan detta alternativ användas för att förhindra signalstörningar från andra enheter i närheten.
  • Med tanke på att varje enhet måste paras separat rekommenderas dock PIN vid anslutning till ett stort antal enheter.
[ PIN ]

Kommunikationen delas mellan alla enheter med samma fyrsiffriga PIN-kod. Ange en fyrsiffrig PIN-kod som du väljer. Tryck på 4 eller 2 för att markera siffror och tryck på 1 eller 3 för att ändra. Tryck på J för att ange och visa den valda PIN-koden.

  • Det här alternativet är ett bra val för fotografering med ett stort antal fjärrenheter.
  • Om det finns flera kameror som delar samma PIN-kod kommer blixtenheterna att vara under ensam kontroll av kameran som ansluter först, vilket förhindrar alla andra kameror från att ansluta (lysdioderna på de trådlösa fjärrkontrollerna som är anslutna till de berörda kamerorna blinkar) .
  • Oavsett vilket alternativ som valts för [ Länkläge ] kommer signaler från parade trådlösa fjärrkontroller alltid att tas emot av WR-R11a eller WR-R10. Användare av den trådlösa fjärrkontrollen WR‑1 måste välja ihopparning som WR‑1 länkläge.