Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Bärbara laddare (Power Banks)

Bärbara laddare kan användas för att driva kameran eller ladda kamerabatteriet. Följande tabell listar de bärbara laddarna som har testats och godkänts för användning, tillsammans med det ungefärliga antalet bilder som kan tas med och det ungefärliga antalet gånger kamerabatteriet kan laddas med varje enhet.

Tillverkare Modellnummer Antal skott Antal avgifter *
Anker PowerCore III Elite 25600 87W Cirka. 5 gånger så mycket som ett EN-EL15c-batteri enbart Cirka. 4

Antalet gånger kamerabatteriet (EN‑EL15c) kan laddas helt med en bärbar laddare vid full laddning.

  • De enda batterierna som kan laddas från bärbara laddare är EN-EL15c och EN-EL15b.
  • Se dokumentationen som medföljer den bärbara laddaren för information om användning.
  • Använd en USB kabel med två typ C-kontakter som medföljer den bärbara laddaren när du använder enheten för att driva kameran eller ladda kamerabatteriet.
  • Anslut USB -kabeln till kamerans USB Power Delivery-kontakt. Observera att bärbara laddare inte ger ström när de är anslutna till kamerans USB datakontakt.
  • Uppdaterad information om bärbara laddare finns på tillverkarnas webbplats. Tillgängligheten kan variera beroende på land eller region.