Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

programvara

Följande Nikon programvara kan användas med kameran. För mer information, besök Nikon webbplats för ditt land eller din region.

Datormjukvara

Nikon datorprogramvara är tillgänglig från Nikon Download Center. Kontrollera versionen och systemkraven och se till att ladda ner den senaste versionen.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

 • Camera Control Pro 2 (finns att köpa): Styr kameran på distans från en dator för att spela in foton och videor och spara dem direkt på datorns hårddisk.
 • NX Tether : Används för kopplad fotografering när kameran är ansluten till en dator. Exponering, vitbalans och andra kamerainställningar kan fjärrjusteras med hjälp av kontrollerna på datorskärmen.
 • NX Studio * : Visa och redigera foton och videor tagna med Nikon digitalkameror. NX Studio kan användas för att finjustera filer i Nikon unika NEF /NRW ( RAW )-format och konvertera dem till JPEG , TIFF eller HEIF ( NEF / RAW -bearbetning). Den stöder inte bara NEF /NRW ( RAW )-bilder utan även JPEG , TIFF- och HEIF-bilder tagna med Nikon digitalkameror för sådana uppgifter som att redigera tonkurvor och förbättra ljusstyrka och kontrast.

  Befintliga användare bör se till att ladda ner den senaste versionen, eftersom tidigare versioner kanske inte kan ladda ner bilder från kameran eller öppna NEF ( RAW ) bilder.

 • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility krävs om kameran ska anslutas till ett nätverk. Para ihop kameran med datorn och ladda ner bilder via ett trådlöst nätverk eller Ethernet-nätverk.
 • Webcam Utility : Webcam Utility kan du använda din kamera som en webbkamera när den är ansluten till datorn via USB . Kameran kommer att visas som " Webcam Utility " i appar för webbkonferenser. Om du väljer " Webcam Utility " omvandlas kameran till en webbkamera. För information om kompatibla kameror, systemkrav och användning av Webcam Utility samt om de försiktighetsåtgärder som ska iakttas under användning, se Webcam Utility sidan i Nikon Download Center.
Appar för smartphone (surfplatta).

Appar för smartphone (surfplatta) är tillgängliga från Apple App Store ® och på Google Play ™. För den senaste informationen om våra appar, besök Nikon webbplats.

 • SnapBridge : Ladda ner foton och videor från kameran till din smarta enhet via en trådlös anslutning.
 • NX MobileAir * (erbjuder köp i appar): Importera bilder från en kamera ansluten till din smarta enhet via USB och ladda upp dem trådlöst till en FTP-server.

  Funktioner och operativsystem som stöds varierar beroende på land och region.