Følgende Nikon-software kan bruges med kameraet:

Computer software
  • Camera Control Pro 2 (kan købes): Fjernstyr kameraet fra en computer og gem billeder direkte på computerens harddisk. Hvis [ PC ] er valgt som destinationen i Camera Control Pro 2, vil en pc-forbindelsesindikator ( c ) blive vist i kameraets kontrolpanel, hvis Camera Control Pro 2 startes, mens kameraet er tilsluttet computeren.

  • ViewNX-i * : ViewNX-i er mere end et værktøj til at se og redigere fotos og film optaget med Nikon digitalkameraer, men ViewNX-i kan bruges i kombination med andre Nikon billedbehandlingsprogrammer for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine billeder. Det giver også nem adgang til onlinetjenester.

    • Eksisterende brugere skal sørge for at downloade den nyeste version, da tidligere versioner muligvis ikke understøtter kameraet.

  • Capture NX-D : Finjuster billeder taget i Nikons unikke NEF/NRW (RAW)-formater eller konverter dem til JPEG eller TIFF (NEF/RAW-behandling). Capture NX-D kan ikke kun bruges med NEF/NRW (RAW)-billeder, men også med JPEG- og TIFF-billeder, der er taget med Nikon-digitalkameraer, til opgaver som redigering af tonekurver og forbedring af lysstyrke og kontrast.

  • Trådløs senderværktøj : Wireless Transmitter Utility er påkrævet, hvis kameraet skal tilsluttes et netværk. Par kameraet med computeren og download billeder via Wi-Fi.

Nikon computersoftware er tilgængelig fra Nikon Download Center. Tjek version og systemkrav, og sørg for at downloade den seneste version.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Smartphone (tablet) apps

SnapBridge : Upload billeder og film fra kameraet til en smartenhed via en trådløs forbindelse.

  • SnapBridge-appen kan downloades fra Apple App Store® eller på Google Play TM .

  • Besøg Nikons websted for at få de seneste oplysninger om SnapBridge-appen.