For at slette det aktuelle billede skal du trykke på knappen O (Q). For at slette flere valgte billeder skal du anvende indstillingen Slet i billedvisningsmenuen. Når billeder er blevet slettet, kan de ikke gendannes. Bemærk, at du ikke kan slette billeder, der er beskyttede eller skjulte.

Under billedvisning

Tryk på knappen O (Q) for at slette det aktuelle billede.

 1. Tryk på knappen O (Q).

  Der vises en dialogboks for bekræftelse.

  Knappen O (Q)

 2. Tryk igen på knappen O (Q).

  For at slette billedet skal du trykke på knappen O (Q). For at afslutte uden at slette billedet skal du trykke på knappen K.

  Knappen O (Q)

Se også

For information om valg af det billede, der vises efter sletning af et billede, se D > Efter sletning (0 Efter sletning).

Billedvisningsmenuen

Punktet Slet i billedvisningsmenuen indeholder følgende indstillinger. Bemærk, at det nogle gange kan tage et stykke tid at slette afhængigt af antal billeder.

Valgte: Sletning af valgte billeder

 1. Vælg Slet > Valgte.

  Vælg Slet i billedvisningsmenuen. Markér Valgte, og tryk på 2.

 2. Markér et billede.

  Anvend multivælgeren til at markere et billede (for at få vist det markerede billede i fuldskærmsvisning skal du trykke på knappen X og holde den nede).

 3. Vælg det markerede billede.

  Tryk midt på multivælgeren for at vælge det markerede billede. Valgte billeder er markeret med ikonet O. Gentag trin 2 og 3 for at vælge flere billeder; for at fravælge et billede skal du markere det og trykke midt på multivælgeren.

 4. Tryk på J for at afslutte handlingen.

  Der vises en dialogboks for bekræftelse; markér Ja, og tryk på J.