Pentru a focaliza în modul focalizare manuală (0 Focalizare manuală), rotiţi inelul de focalizare al obiectivului până când subiectul este focalizat. Pentru a mări imaginea pe monitor pentru o focalizare mai precisă, apăsaţi butonul X (0 Previzualizare zoom în vizualizarea în timp real).

Buton X

De asemenea, puteți activa reliefarea focalizării, care utilizează contururi colorate pentru a indica obiectele care sunt focalizate. Pentru a activa reliefarea focalizării, apăsați butonul i și selectați o opțiune diferită de Dezactivat pentru Nivel reliefare (0 Utilizarea butonului i).

Zonă focalizată

Previzualizarea focalizării în cursul vizualizării în timp real

Pentru a selecta temporar diafragma maximă pentru o previzualizare îmbunătăţită a focalizării în timpul vizualizării în timp real, apăsaţi butonul Pv; va fi afişat indicatorul diafragmei maxime (0 Afişajul vizualizării în timp real). Pentru a readuce diafragma la valoarea iniţială, apăsaţi din nou butonul sau focalizaţi utilizând focalizarea automată. Dacă butonul de declanşare este apăsat până la capăt pentru a face o fotografie în timpul previzualizării focalizării, diafragma va reveni la valoarea iniţială înainte ca fotografia să fie făcută.