Disponibilitatea poate varia în funcţie de ţară sau regiune. Consultaţi site-ul nostru internet sau broşurile pentru cele mai recente informaţii.

Clema pentru cablul HDMI/USB

Pentru a preveni deconectarea accidentală, atașați clema furnizată la cablurile HDMI sau la cablul USB furnizat așa cum se arată (imaginea arată cablul USB; rețineți că este posibil ca clema să nu se potrivească cu toate cablurile HDMI de la alți producători). Mențineți monitorul în poziție rabatată atunci când utilizați clema pentru cablu.

Cablul HDMI intră aici

Cablul HDMI intră aici

Cablul HDMI intră aici

Cablu USB

Cablu HDMI și cablu USB utilizate simultan

Atașarea și scoaterea capacului cuplei pentru accesorii

Capacul cuplei pentru accesorii (disponibil separat) intră în cupla pentru accesorii aşa cum se arată în imagine.

Pentru a scoate capacul, ţineţi bine aparatul foto, apăsaţi capacul în jos cu unul dintre degetele mari şi glisaţi-l în direcţia indicată.

Atașarea și scoaterea ocularului furnizat

După închiderea obturatorului ocularului şi eliberarea clapetei de blocare (), prindeţi uşor, cu două degete, ocularul DK-17F furnizat şi rotiţi-l aşa cum se arată pentru a-l scoate (). Pentru a-l reatașa, rotiți ocularul în direcția opusă. Ocularele opționale pot fi atașate și scoase în același mod.

Ataşarea unui conector de alimentare şi a unui adaptor la reţeaua electrică

Opriţi aparatul foto înainte de a ataşa un conector de alimentare şi un adaptor la reţeaua electrică, opţionale.

 1. Pregătiţi aparatul foto.

  Deschideţi capacul locaşului acumulatorului () şi capacul conectorului de alimentare ().

 2. Introduceţi conectorul de alimentare EP-5B.

  Asiguraţi-vă că aţi introdus conectorul în orientarea indicată, utilizând conectorul pentru a menţine zăvorul portocaliu al acumulatorului apăsat într-o parte. Zăvorul blochează conectorul pe poziţie când conectorul este introdus complet.

 3. Închideţi capacul locaşului acumulatorului.

  Poziţionaţi cablul conectorului de alimentare astfel încât să treacă prin fanta conectorului de alimentare şi închideţi capacul locaşului acumulatorului.

 4. Conectaţi adaptorul la reţeaua electrică EH-5c/EH-5b.

  Conectaţi cablul de alimentare al adaptorului la reţeaua electrică la fişa c.a. de pe adaptorul la reţeaua electrică (), iar cablul de alimentare la fişa c.c. (). O pictogramă P este afişată pe monitor când aparatul foto este alimentat de adaptorul la reţeaua electrică şi conectorul de alimentare.