Justér indstillingerne for de ekstra trådløse fjernbetjeninger WR-R10 og de radiobølgestyrede flashenheder, der understøtter Advanced Wireless Lighting.

LED-indikator

Aktiver eller deaktiver status-LED’erne på den trådløse fjernbetjening WR-R10, der er monteret på kameraet. For yderligere information, se dokumentationen til den trådløse fjernbetjening.

Vælg en forbindelsesindstilling for WR-R10 trådløse fjernbetjeninger monteret på andre kameraer eller radiobølgestyrede flashenheder, der understøtter Advanced Wireless Lighting. Sørg for, at samme indstilling er valgt for de andre enheder.

Uanset indstillingen valgt for Forbindelsesindstilling modtages der altid signaler fra de sammenkædede trådløse fjernbetjeninger af WR-R10. Brugere af fjernbetjeningen WR-1 er nødt til at vælge parring som WR-1-forbindelsesindstilling.

Den trådløse fjernbetjening WR-R10

WR-R10 tilsluttes til kameraet ved hjælp af en WR-A10-adapter. Sørg for, at firmwaren til WR-R10 er blevet opdateret til seneste version. For information om firmwareopdateringer, se Nikons hjemmeside for dit område.