Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Új sorozatfelvételi lépések

Új lehetőségek állnak rendelkezésre a sorozatos lépésekben, ha [ AE és vaku sorozat ], [ AE sorozat ], vagy [ Flash-sorozat ] van kiválasztva a [ Automatikus sorozatkészítés ] > [ Auto bracketing set ] a fényképezés menüben.

  • Az elérhető opciók 1,3, 1,7, 2,3 és 2,7 Fé lépésekkel bővültek, ha a ¹⁄₃ lépés van kiválasztva a b2 egyéni beállításnál [ EV step for expozícióvezérlés ].
  • 1,5 és 2,5 Fé lépésekkel bővült az elérhető opciók száma, ha ¹⁄2 lépés van kiválasztva a b2 egyéni beállításnál [ EV step for expozíció vezérlése ].
  • A 2,0 Fé vagy annál nagyobb lépésközzel végzett sorozatkészítési programok legfeljebb 5 felvételt készítenek.

Expozíciósorozat és időzített fényképezés

Ezekkel az új beállításokkal a fényképezés menüben az [ Időzített felvétel ] > [ Opciók ] > [ AE bracketing ] beállításnál elérhető sorozatfelvételi lépések is szerepelnek.