Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

A Power Zoom támogatása

A fényképezőgép immár támogatja az elektromos zoomot az elektromos zoom (PZ) objektívekkel való használatra. Az objektív zoomgyűrűjének használata mellett most lehetősége van a fényképezőgéphez csatlakoztatott motoros zoomobjektívek zoomolási lehetőségére a kamera vezérlőivel („motoros zoom”).

Új egyéni beállítás: f12 " Rendeljen hozzá Power Zoom gombokat

Válassza ki, hogy az X és W ( Q ) gomb használható-e az elektromos zoomhoz állófotózás közben, ha elektromos zoom objektív van csatlakoztatva.

választási lehetőség Leírás
[ Használja x / w gombokat ] Az [ ON ] kiválasztásával az X és W ( Q ) gombok használhatók az elektromos zoomhoz.
[ Motoros zoom sebesség ] Válassza ki azt a sebességet, amellyel a motoros zoomobjektívek nagyíthatók és kicsinyíthetők a gombok segítségével.

Új egyéni beállítás: g9 „Power Zoom gombok hozzárendelése”

Válassza ki, hogy az X és W ( Q ) gombok használhatók-e a motoros zoomhoz videórögzítés közben, ha elektromos zoomos objektív van csatlakoztatva.

választási lehetőség Leírás
[ Használja x / w gombokat ] Az [ ON ] kiválasztásával az X és W ( Q ) gombok használhatók az elektromos zoomhoz.
[ Motoros zoom sebesség ]

Válassza ki azt a sebességet, amellyel a motoros zoomobjektívek nagyíthatók és kicsinyíthetők a gombok segítségével; kívánság szerint kiválaszthat egy sebességet a felvétel közbeni használatra, egy másikat pedig az elő- és utófelvételhez.

  • Vegye figyelembe, hogy az objektív által keltett hangok hallhatóak lehetnek a zoom közben rögzített felvételeken. A hatás csökkenthető lassabb zoom sebesség kiválasztásával.

Power Zoom hozzárendelése a kameravezérlőkhöz

A motoros zoom szerepe hozzárendelhető a fényképezőgép vezérlőihez az f2 [ Egyéni vezérlők (lövés) ] és a g2 [ Egyéni vezérlők ] újonnan hozzáadott opcióival. Ez a szerep hozzárendelhető az Fn1 és Fn2 gombokhoz ( 0 Új opciók az egyéni beállításokhoz f2 „Egyéni vezérlők (Felvétel)” és g2 „Egyéni vezérlők” ).

Új beállítás menüelem: " Nagyítási pozíció mentése (PZ objektívek)

Ha az [ ON ] lehetőséget választja, amikor motoros zoom (PZ) objektív van csatlakoztatva, a fényképezőgép elmenti az aktuális zoompozíciót, amikor kikapcsolja, és visszaállítja azt a következő bekapcsoláskor. Vegye figyelembe, hogy ez megnöveli a kamera indítási idejét.

A gyújtótávolság kijelző

Az objektív gyújtótávolsága megjelenik a fényképezési kijelzőn, ha elektromos zoom objektív van csatlakoztatva.