Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Időkód

G gomb U 1 videofelvétel menü

Válassza ki, hogy rögzítse-e az időkódokat, amelyek megadják az órát, percet, másodpercet és a képkockák számát videók rögzítésekor. Az időkódok nem szerepelnek azokban a videókban, amelyeket a [ H.264 8-bit (MP4) ] segítségével készített a videórögzítés menü [ Video file type ] beállításánál.

választási lehetőség Leírás
[ Időkódok rögzítése ]
 • [ Be ]: Időkódok rögzítése. Az időkód megjelenik a fényképezési képernyőn.
 • [ Be ( HDMI kimenettel) ]: A HDMI kábellel a fényképezőgéphez csatlakoztatott külső felvevőkre mentett felvételek tartalmazzák az időkódokat. A kamera támogatja Atomos SHOGUN , NINJA és SUMO sorozatú monitorrögzítőket.
 • [ Ki ]: Az időkódok nem kerülnek rögzítésre.
[ Számlálási módszer ]
 • [ Felvétel futása ]: Az időkódok csak a rögzítés közben növekszik.
 • [ Szabad futás ]: Az időkódok folyamatosan növekszik. Az időkódok folyamatosan növekszenek, amíg a fényképezőgép ki van kapcsolva.
[ Időkód eredete ]
 • [ Reset ]: Állítsa vissza az időkódot 00:00:00.00-ra.
 • [ Reset using remote ]: Az időkód visszaállítható az opcionális WR-T10 vezeték nélküli távirányító kioldó gombjának megnyomásával ( 0 'Reset using Remote' ).
 • [ Manuális bevitel ]: Írja be kézzel az órát, percet, másodpercet és a képkocka számát.
 • [ Aktuális idő ]: Az időkód beállítása a kamera órája által jelzett aktuális időre. A folytatás előtt válassza ki az [ Időzóna és dátum ] lehetőséget a beállítási menüben, és győződjön meg arról, hogy a fényképezőgép órája a megfelelő időre és dátumra van állítva.
[ Drop frame ] Válassza az [ ON ] lehetőséget a képkockaszám és a tényleges felvételi idő közötti eltérések kompenzálásához 30 és 60 képkocka/mp sebesség mellett.

Figyelem: HDMI eszközök

Ha a [ Be ( HDMI kimenettel) ] lehetőséget választja a [ Record timecodes ] beállításnál, megszakadhat HDMI eszközökön történő felvétel.

„Reset using Remote”

Ez az opció lehetővé teszi az időkód visszaállítását a fényképezőgéphez csatlakoztatott WR-R11a vagy WR-R10 vezeték nélküli távirányítóval párosított opcionális WR-T10 kioldógombjának megnyomásával.

 • Ha kiválasztja a [ Reset using remote ] lehetőséget, megjelenik egy időkód-visszaállítási párbeszédpanel. Nyomja meg a WR-T10 kioldógombját az időkód visszaállításához.

 • Egyetlen WR-T10 és több WR-R11a / WR-R10 vezeték nélküli távirányító párosítása lehetővé teszi több kamera időkódjainak egyidejű visszaállítását a WR-T10 kioldó gombjának egyetlen megnyomásával. Így több kamera időkódja szinkronizálható, ami megkönnyíti a szerkesztést.

Az Időkód visszaállítása párbeszédpanel

Ha teljesen lenyomja a fényképezőgép kioldó gombját, miközben az időkód visszaállítása párbeszédpanel látható, akkor az időkód visszaáll. Fénykép nem készül.