Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

c3: Kikapcsolási késleltetés

G gomb U A Egyéni beállítások menü

Válassza ki, hogy mennyi ideig maradjanak bekapcsolva a kijelzők, és mennyi ideig várjon a fényképezőgép, mielőtt visszatér a képmegtekintésből fényképezési módba, amikor nem történik művelet.

  • A hosszabb kikapcsolási késleltetés csökkenti az akkumulátor élettartamát.
választási lehetőség Leírás
[ Lejátszás ] Válassza ki, hogy mennyi ideig várjon a monitor vagy a kereső, hogy kikapcsoljon a lejátszás megkezdése után.
[ Menük ] Válassza ki, hogy mennyi ideig várjon a monitor vagy a kereső, hogy kikapcsoljon a menük megjelenítése után.
[ Képkritika ] Válassza ki, hogy mennyi ideig várjon a fényképezőgép, hogy visszatérjen a fényképezési képernyőhöz, miután a kép áttekintése elkezdődött, ha a [ Be ] vagy [ Be (csak monitor) ] lehetőséget választja a [ Képnézet ] beállításnál a lejátszás menüben.
[ Készenléti időzítő ]

Válassza ki, hogy mennyi ideig maradjanak bekapcsolva a kezelőpanelen, a monitoron és a keresőben látható expozíciós kijelzők a fényképezési képernyő aktiválása után.

  • A monitor és a kereső elsötétül néhány másodperccel a készenléti időzítő lejárta előtt.
  • Ha a [ 10 s ] van kiválasztva, az időzítő 20 másodpercre meghosszabbodik, amíg az i menü látható.