Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Sorozat lejátszás

G gomb U D lejátszási menü

Válasszon lehetőségeket a sorozatfelvételek megtekintéséhez. A „sorozat” a sorozatfelvétel során készített felvételek egyetlen sorozatát jelenti ( 0 Kioldási mód kiválasztása ), amelyet csoportként kezelnek. Ha az egyes sorozatokban lévő fényképeket csoportként kezeli lejátszás közben, akkor lecsökkenti az ide-oda görgetéssel töltött időt a képek megtekintéséhez, ha a sorozatfelvételekkel készített felvételek száma nagyon nagy.

Az alválasztó Az első felvételt jeleníti meg

választási lehetőség Leírás
[ BE ] Ha az alválasztó balra vagy jobbra billentésével görgeti a képeket, minden sorozatban az első kivételével az összes felvételt kihagyhatja. Azok a képek, amelyek nem részei a sorozatnak, nem kerülnek ki. Az egyes sorozatok egyes felvételei a segédválasztó felfelé vagy lefelé billentésével tekinthetők meg.
[ KI ] A segédválasztó ugyanazokat a funkciókat látja el, mint a választógomb felfelé, lefelé, balra vagy jobbra döntve.

Automatikus sorozatlejátszás

Ha az [ ON ] van kiválasztva, a fennmaradó képek automatikusan lejátszásra kerülnek, miután a sorozat első képe néhány másodpercig teljes keretben látható. A lejátszás akkor ér véget, amikor a sorozat utolsó képe megjelenik.

Sorozatok listázása egyetlen bélyegképként

Ha az [ ON ] van kiválasztva, minden sorozatban csak az első felvétel jelenik meg a miniatűr listában. Az egyes sorozatok első képét egy c ikon és egy szám jelzi, amely a sorozatban készült felvételek számát jelzi.

  • Az egyes sorozatok összes képe teljes képes lejátszás közben megjelenik.
  • Ha az [ BE ] lehetőséget választja a [ List series as single thumbnails ] ( Sorozatok listázása egyetlen bélyegképként ) beállításhoz, hozzáférést biztosít a [ Sorozatok kezelése ] lehetőséghez a lejátszás i menüben ( 0 Fénykép ).