Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

USB tápellátás

G gomb U B beállítási menü

Válassza ki, hogy a fényképezőgép az USB Power Delivery csatlakozón keresztül csatlakoztatott eszközökről vegyen-e áramot. USB tápellátás lehetővé teszi a kamera használatát, miközben korlátozza az akkumulátor lemerülését.

választási lehetőség Leírás
[ BE ] A kamera bekapcsolt állapotban a csatlakoztatott eszközökről kap áramot. A csatlakoztatott eszközök akkor is kapnak áramot, ha a fényképezőgép ki van kapcsolva, ha Bluetooth feltöltés folyamatban van, vagy a memóriakártya-hozzáférést jelző lámpa világít.
[ KI ] A fényképezőgép soha nem vesz áramot a csatlakoztatott eszközöktől.
 • USB tápellátás a következő helyekről érhető el:

  • számítógépek beépített C típusú USB portokkal (egy UC-E25 USB kábel szükséges, külön kapható),
  • opcionális EH-7P töltő hálózati adapterek és
  • opcionális EH-8P AC adapterek (egy UC-E25 USB kábel szükséges, külön kapható).
 • A fényképezőgép csak akkor kap áramot, ha az akkumulátor be van helyezve.
 • USB tápellátás akkor érhető el, ha a kábel a fényképezőgép USB tápellátási csatlakozójához csatlakozik. A fényképezőgép nem vesz áramot az USB adatcsatlakozón keresztül csatlakoztatott eszközökről.

 • Az USB tápellátás ikonja megjelenik a fényképezési kijelzőn és a kezelőpanelen, ha a fényképezőgépet külső forrás táplálja.

Számítógépes USB tápellátás

 • Mielőtt számítógépet használna a fényképezőgép áramellátására, ellenőrizze, hogy a számítógép rendelkezik-e C típusú USB csatlakozóval. A fényképezőgép számítógéphez való csatlakoztatásához használjon opcionális UC-E25 USB kábelt, amelynek mindkét végén C típusú csatlakozók vannak.
 • A modelltől és a termék specifikációitól függően egyes számítógépek nem biztosítják a fényképezőgép tápellátását.

„Áramellátás” kontra „töltés”

A kamera működéséhez szükséges tápellátást „energiaellátásnak” nevezzük, míg a „töltés” kifejezést akkor használjuk, ha az áramellátás csak a fényképezőgép akkumulátorának töltésére szolgál. Az alábbiakban láthatók azok a feltételek, amelyek mellett a külső eszközök által biztosított áramot használják a fényképezőgép táplálására vagy az akkumulátor töltésére.

Az [ USB tápellátás ] opcióhoz kiválasztott opció Hálózati kapcsoló Külső áramforrás használatos
[ BE ] Be (készenléti időzítő aktív) 1 Áramellátás
Be (készenléti időzítő kikapcsolva) Töltés 2
Ki Töltés 2
[ KI ] Be (készenléti időzítő aktív) 1
Be (készenléti időzítő kikapcsolva) Töltés 2
Ki Töltés 2

Tartalmazza azokat az eseteket, amikor a főkapcsoló „OFF” állásban van, de Bluetooth feltöltés folyamatban van, vagy a memóriakártya-hozzáférést jelző lámpa világít.

A fényképezőgépbe helyezett EN-EL15c és EN-EL15b akkumulátorok akkor töltődnek, ha a fényképezőgép opcionális EH-7P töltő hálózati adapterhez, EH-8P AC adapterhez vagy számítógéphez csatlakozik (ne feledje, hogy a számítógépekhez vagy az EH-8P-hez való csatlakozáshoz szükség van külön megvásárolható UC-E25 USB kábel).