Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

d17: Egyedi monitor felvételi képernyő

G gomb U A Egyéni beállítások menü

Válassza ki a DISP gomb megnyomásával elérhető monitorkijelzőket felvétel közben.

 • Jelölje ki az elemeket ([ Display 2 ] – [ Display 5 ]), és nyomja meg J gombot a ( M ) kiválasztásához vagy a kijelölés törléséhez ( U ). Csak a pipával ( M ) jelölt kijelzők érhetők el a DISP gomb megnyomásával felvétel közben. [ 1. kijelző ] nem választható ki.

 • A [ Kijelző 1 ] – [ Kijelző 4 ] között megjelenő indikátorok kiválasztásához jelölje ki a megfelelő opciót, és nyomja meg 2 gombot. Ezután kijelölheti az elemeket, és J megnyomásával kiválaszthatja ( M ) vagy törölheti a kijelölést ( U ).

  választási lehetőség Leírás
  A [ Alapvető fényképezési információk ] Tekintse meg a fényképezési módot, a zársebességet, a rekeszértéket és egyéb alapvető fényképezési információkat.
  B [ Részletes felvételi információ ] Tekintse meg az élességállítási módot, az AF-mező módot, a fehéregyensúlyt és egyéb részletes fényképezési információkat.
  C [ Érintő vezérlők ] Tekintse meg az érintőgombokkal elérhető opciókat, beleértve az érintős AF-et és az i menüt.
  D [ Virtuális horizont ] Engedélyezze a virtuális horizontot. A megjelenítés típusa a d16 [ Virtuális horizont típusa ] egyéni beállítással választható ki.
  E [ hisztogram ] Engedélyezze az RGB hisztogramot.
  b [ Keretrács ] A keretrács engedélyezése. A megjelenítés típusa a d15 [ Rács típusa ] egyéni beállítással választható ki.
  F [ Középső jelző ] Hajszálkereszt megjelenítése a keret közepén.
  G [ Középre súlyozott terület ]

  Adjon hozzá egy 8 vagy 12 mm-es kört a fényképezési kijelző közepéhez, ha a [ Center-weighted metering ] (Középre súlyozott fénymérés) van kiválasztva a [ Metering ] beállításnál a fényképezés menüben.

  • A kör mérete a b5 [ Középre súlyozott terület ] egyéni beállításnál kiválasztott opciótól függően változik. A kör nem jelenik meg, ha az [ Átlag ] van kiválasztva a b5 egyéni beállításnál [ Középre súlyozott terület ].
 • Az [ 5. kijelző ] kizárólag az információs kijelzőből áll, és nem testreszabható.
 • A művelet befejezéséhez nyomja meg G gombot.