Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

d13: Kioldási időzítés jelző

G gomb U A Egyéni beállítások menü

Módosítsa a beállításokat azzal kapcsolatban, hogy a kijelző hogyan reagál a zár elengedésekor.

választási lehetőség Leírás
[ Jelző típusa ]
 • Válassza ki, hogyan reagáljon a kijelző a zár elengedésekor.

  • [ Type A ]: A kijelző elsötétül a zár kioldásakor. Ez megkönnyíti a téma követését pásztázás közben.
  • [ B típus ]: A szegélyek megjelennek a keret tetején, alján és oldalán, amikor elengedi a zárat.
  • [ Type C ]: A zár kioldásakor szegélyek jelennek meg a keret oldalán.
  • [ Off ]: A kioldási időzítés jelzője nem jelenik meg a zár elengedésekor.
 • Vegye figyelembe, hogy a kiválasztott opciótól függetlenül a kioldási időzítés jelzői nem jelennek meg lassú zársebesség esetén.
[ A típusú automatikus visszaállítás késleltetése ]

Válassza ki azt a zársebességet, amelynél a fényképezőgép [ A típus ] módra vált, ha az [ A típustól eltérő] opció van kiválasztva az [ Indicator type ]-nél.

 • Ez az opció S és M módban lép érvénybe.
 • Ha a képek az [ A típusú automatikus visszaállítás késleltetése ] beállításnál kiválasztott értéknél kisebb vagy annál kisebb záridővel készülnek, a kijelző elsötétül, jelezve, hogy a zár ki van engedve.
 • Az [ Type A ] kijelző megkönnyíti a téma követését pásztázás közben.