Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Megjegyzések

Megjegyzések az Egyesült Államokban tartózkodó ügyfelek számára

Az akkumulátortöltő

FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK – ŐRIZZE MEG EZEKET AZ UTASÍTÁSOKAT

VESZÉLY – A TŰZ VAGY ÁRAMÜTÉS VESZÉLYÉNEK CSÖKKENTÉSÉHEZ FONTOSAN KÖVESSE EZEKET AZ UTASÍTÁSOKAT

Ha nem az Egyesült Államokban található tápegységhez szeretne csatlakoztatni, használjon a hálózati aljzathoz megfelelő konfigurációjú csatlakozódugó-adaptert, ha szükséges. Ezt a tápegységet úgy tervezték, hogy függőlegesen vagy padlóra szerelhető helyzetben megfelelően legyen elhelyezve.

A Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) rádiófrekvenciás interferencia nyilatkozata

Ezt a berendezést tesztelték, és megállapították, hogy megfelel a B osztályú digitális eszközökre vonatkozó határértékeknek, az FCC-szabályok 15. része szerint. Ezeket a határértékeket úgy alakították ki, hogy ésszerű védelmet nyújtsanak a káros interferencia ellen lakossági telepítés során. Ez a berendezés rádiófrekvenciás energiát állít elő, használ és sugározhat ki, és ha nem az utasításoknak megfelelően telepítik és használják, káros interferenciát okozhat a rádiókommunikációban. Nincs azonban garancia arra, hogy egy adott telepítés során nem lép fel interferencia. Ha ez a berendezés káros interferenciát okoz a rádió- vagy televízióvételben, ami a berendezés ki- és bekapcsolásával állapítható meg, a felhasználót arra ösztönzik, hogy próbálja meg kiküszöbölni az interferenciát az alábbi intézkedések közül egy vagy több segítségével:

  • Irányítsa át vagy helyezze át a vevőantennát.
  • Növelje a távolságot a berendezés és a vevő között.
  • Csatlakoztassa a berendezést a vevőegységtől eltérő áramkörön lévő aljzathoz.
  • Kérjen segítséget a kereskedőtől vagy egy tapasztalt rádió-/televízió-technikustól.

FIGYELMEZTETÉSEK

Módosítások

Az FCC megköveteli, hogy a felhasználót értesítsék, hogy Nikon Corporation által kifejezetten nem jóváhagyott változtatások vagy módosítások az eszközön érvényteleníthetik a felhasználó jogosultságát a berendezés üzemeltetésére.

Interfész kábelek

Használja a Nikon által forgalmazott vagy biztosított interfészkábeleket a berendezéséhez. Más interfészkábelek használata meghaladhatja az FCC-szabályok B osztályú 15. részében meghatározott határértékeket.

Nikon Inc., 1300 Walt Whitman Road, Melville, New York 11747-3064, USA

Tel.: 631-547-4200

Tápkábel
125 V AC feletti feszültségnél (csak az Egyesült Államokban): A tápkábelnek a használatban lévő feszültségre névlegesnek kell lennie, legalább AWG sz. 18-as méretű, és SVG szigeteléssel vagy jobb NEMA 6P-15 dugóval rendelkezik, amely 250 V 15 A AC feszültségre van méretezve.
Figyelmeztetés a kanadai ügyfelek számára
CAN ICES-003(B) / NMB-003(B)
Tájékoztatás az európai ügyfelek számára

FIGYELMEZTETÉS : ROBBANÁSVESZÉLY HA AZ AKKUMULÁTOR HELYTELEN TÍPUSÚRA CSERÉLÉS BE. A HASZNÁLT AKKUMULÁTOROKAT AZ UTASÍTÁSOKNAK SZERINT SEMZETT EL.

Ez a szimbólum azt jelzi, hogy az elektromos és elektronikus berendezéseket külön kell gyűjteni.

Az alábbiak csak az európai országok felhasználóira vonatkoznak:

  • Ez a termék a megfelelő gyűjtőhelyen történő szelektív gyűjtésre van kijelölve. Ne dobja háztartási hulladékként.
  • A szelektív gyűjtés és újrahasznosítás segít megőrizni a természeti erőforrásokat, és megelőzni a helytelen ártalmatlanításból származó negatív következményeket az emberi egészségre és a környezetre.
  • További információért forduljon a kereskedőhöz vagy a hulladékkezelésért felelős helyi hatóságokhoz.

Ez az akkumulátoron lévő szimbólum azt jelzi, hogy az akkumulátort külön kell gyűjteni.

Az alábbiak csak az európai országok felhasználóira vonatkoznak:

  • Minden elemet, függetlenül attól, hogy meg van-e jelölve ezzel a szimbólummal, vagy sem, a megfelelő gyűjtőhelyen történő szelektív gyűjtésre van kijelölve. Ne dobja háztartási hulladékként.
  • További információért forduljon a kereskedőhöz vagy a hulladékgazdálkodásért felelős helyi hatóságokhoz.